Gluténmentes étterem Budapest szívében

A gluténérzékenyek számára gyakori probléma, hogy az étteremben nagyon kis választékból tudnak választani vagy nincs is számukra kínálat, így másik éttermet kell választani. A hetedik kerület újdonsága, a Drumf étterem megoldást nyújt a problémára!

Gluténmentes étterem Budapest városában gluténérzékenyek számára! Ugyanakkor nem csak gluténmentes, hanem laktóz és finomított cukormentes ételek is vannak a Drumf étteremben, ezért az egészséges élet hívei számára is kiváló választás. A tulajdonos legfőbb törekvése, hogy azok a gluténérzékenyek, akik betérnek az étterembe, betegségükről megfeledkezve, felhőtlenül tudjanak étkezni, jól érezni magukat. Az ízletes ételeket nem szükségből készítik, hanem újragondolják az ételek összetételét, annak érdekében, hogy a jól ismert ízek megmaradjanak és felhőtlenné váljon az étkezés. A Drumf gluténmentes étterem a főváros egyik hiányosságát hivatott pótolni. Az étterem hitvallása, hogy attól még, hogy valaki gluténérzékeny, inzulinrezisztens vagy laktózmentes étrendet követ, nem csak otthonában tudja tartani a szigorú diétát és tud jókat enni.

Hazánkban a lakosság nyolc-tizenkét százaléka érintett a gluténérzékenységben. A Drumf, gluténmentes étterem Budapest egyik meghatározó vendéglátó helyévé válhat idővel, hiszen nem kell azon morfondírozni, hogy az egyedi táplálkozást követő egyén mit tud enni, lesz-e számára kínálat. Az ételek egytől-egyig minőségi alapanyagokból készülnek és nem csak jól néznek ki, de ízviláguk is magukért beszél. A fővárosba látogató gluténérzékenyek számára több nem kérdés, hogy hol érdemes étkezni! Ha szeretne bővebb információkat megtudni Budapest gluténmentes étterméről, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a drumf.hu weboldalra!