Gráf állvány bérlése

A Graf Rendszer Kft. a Graf Állványzat Kft. Leányvállalataként jött létre. Tevékenységük magában foglalja a Graf Állványok és alkatrészek gyártását hazánkban, amelyet 1992 óta működtet a Graf Állványzat Kft. Az allvanycentrum.hu weboldalon megrendelheti ezeket a szuper állványokat.

Gráf állvány bérelhető az allvanycentrum.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, ha önnek is építkezés miatt szüksége lenne egy ilyen állványra. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk homlokzati állványrendszerek és építési segédanyagok forgalmazásában, ennek köszönhetően a Gráf név régóta jelen van a magyar építőiparban. Cégünk a gráf típusú állványok bérbe adásában a hazai építőiparban nélkülözhetetlen szerepet játszik. Az állványok legfontosabb elemei azok a függőleges csövek, amelyek a szerkezet teljes súlyát a talajra viszik, ahol egy négyzet alakú alaplemezen nyugszanak a terhelés elosztása érdekében. Az alaplemez közepén egy szár van, amely megtartja a csövet, és néha egy alaplemezhez van rögzítve. Vannak vízszintes csövek is, amelyek összekapcsolódnak a létrák között.

A keresztek derékszögben nyugszanak a lemezeken. A fő kereszttartók a függőleges csövek mellett vannak elhelyezve, a helyükön tartják a csöveket, és támogatást nyújtanak a táblák számára; a köztes transzómok azok, amelyeket a fő transzómok közé helyeznek, hogy extra támogatást nyújtsanak a táblák számára. A merőleges csövek mellett keresztmerevítők is vannak a merevség növelése érdekében, ezeket átlósan helyezik el. A lengés korlátozása érdekében az állvány homlokzati merevítőjét kb. 30 méterenként 35–55 ° -os szögben illesztik az állvány aljától az állvány tetejéig, és minden szinten rögzítik. Állvány bérlésért keresse fel bátran az allvanycentrum.hu weboldalt.