Grafikai tervezés ideális fájlformátumban

A grafikai tervezés és az arculattervezés fontosságát egyre többen ismerik fel és ennek megfelelően egyre többen kész tervvel érkeznek a nyomdába. Ez is azt mutatja, hogy a cégtulajdonosok egyre tudatosabbak és egyre inkább figyelembe veszik a vásárlók igényeit. Természetesen azzal sincs probléma, ha az elképzelés egyelőre csak a fejében létezik és még el kell készíteni a nyomtatnivaló grafikát. Az alábbiakban adunk pár hasznos tanácsot, ha Önnek is arculattervezésre és grafikai tervezésre lenne szüksége.

[wp_ad_camp_1]

Grafikai tervezés ideális fájlformátumban – Van, oka, hogy kihangsúlyozzuk az ideális fájlformátumot, ugyanis sok esetben a nyomdakész anyaggal érkeznek a megrendelők a nyomdába, azonban a fájlformátum nem feltétlenül megfelelő. Ezzel az a probléma, hogy a konvertálás során problémák léphetnek fel, amiért a digitalprint.hu weboldal munkatársai nem tudnak felelősséget vállalni. Ez alapvetően máshol is így lenne, így a megrendelőket direkt figyelmeztetik erre. Széles formátumú nyomtatás esetén ajánlott Tiff vagy Photoshop EPS. Továbbá a raszteres állományok is elfogadottak, mint például jpg, psd, bmt. A vektoros anyagok is elfogadottak, például Illustrator, ai, eps, cdr, CoralDrow és pdf. Érdemes ellátogatni a digitalprint.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál, így díjmentes konzultációt kérhet! Ugyanakkor nem csak kész anyagokkal lehet a digitalprint.hu weboldal munkatársaihoz fordulni.

Digitalprint - Grafikai tervezés
Digitalprint – Grafikai tervezés

Grafikai tervezés ideális fájlformátumban nagyszerű árakon

Abban az esetben, ha nincs nyomdakész anyaga, ellenben lelkes és számos ötlete, elképzelése van a grafikát és arculatot illetően, akkor is érdemes felkeresni a digitalprint.hu weboldal munkatársait, ugyanis az Ön elképzelései alapján a grafikus megtervezi a logót, névjegykártyát, járműdekorációt vagy levélpapírt, valamint bármi mást, ami a céges megjelenéshez elengedhetetlen. Ezenkívül külső és belső dekorációt is választhat, így például plakátot, textil, vinyl vagy molinó nyomatot, valamint az üzlet teljes dekorációját. Ha egyáltalán nincs ötlete a grafikussal való konzultáció ebben az esetben is sokat segíthet. Nem csak cégtulajdonosoknak érdemes ellátogatni a digitalprint.hu weboldalra, ugyanis akár címketervet, esküvői meghívót, cégtáblát és saját gyártású játékot is készíttethet. A digitalprint.hu weboldal munkatársai több éves tapasztalatuknak köszönhetően igazán ötletes terveket tudnak készíteni Önnek elképzelései alapján!