Gravírozott Parker toll ajándékba

A Parker Duofold kéttónusú, 18k Solid Gold tollal rendelkezik, amely 11 méretben érhető el, hogy tökéletesen illeszkedjen minden írásstílushoz. Minden hegyen az „Ace” dizájn található, amely a kiválóság szimbóluma. Minden hegyet kézzel szerelnek össze és alaposan ellenőriznek, hogy biztosítsák a kiváló írási élményt.

Parker toll rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát látogasson el ön is hozzánk ha régóta keres már egy minőségi tollat, és most úgy gondolja érdemes befektetni egybe. A Parker tollak közül a Sonnet kivételesen vésett felületeit és gravírozott mintáit egy kézzel készített 18k Solid Gold rozsdamentes acél toll egészíti ki. Minden Sonnet töltőtoll 17 darabot tartalmaz összeszerelve és kézzel ellenőrizve. Különféle kivitelben és tollméretben kapható, amelyek tökéletesen illeszkednek minden írásstílushoz. A kifinomult stílus klasszikus kifejezése, a Parker Sonnet tollak az elegancia szimbólumai.  Kivételes vésett felületekkel, gravírozott mintákkal rendelkeznek és számos kivitelben elérhetőek, beleértve a tartós Ciselé mintát is, ráadásul a Sonnet toll minden bonyolult részlete ügyesen van kidolgozva, hogy minden írási alkalomhoz kifinomultságot hozzon. Válasszon a három különböző finomírási mód közül, és ötvözze az időtlen eleganciát a szakértői kivitelezéssel tervezett Sonnet tollal, amely kivételes funkciót biztosít, amikor szüksége van rá.

A Parker Duofold tollak az 1920-as években, az Art Deco időszakban kerültek piacra, és továbbra is a korban rejlő letisztult és stílusos formát ünneplik. A Parker Duofold tollak a kiválóság szimbólumaként tűnnek ki; kiváló minőségű értékes gyantából készült finom tollak gyönyörű kivitelben, hogy minden tollhasználót kiegészítsenek. A Parker Duofold tollak töltőtollként, golyóstollként és rollertollként kaphatók. Egy kulturált, kifinomult finom toll, amely bárhol felkelti önre a figyelmet. Bővebb leírásért nézzen be bátran a gravirexpressz.hu weboldalra.