Ha a tökéletes kikapcsolódás a cél, irány a Csenge Panzió!

A szervezetnek olykor bizony szüksége van a pihenésre és a lazításra, az édes semmit tevésre, hogy újra feltöltődjön energiával és lendületesen tudja folytatni a mindennapokat. Ha Ön úgy döntött, hogy most jött el a kikapcsolódás ideje, akkor várjuk Balatonszárszó központjában, a Csenge Panzióban, egy kifejezetten csendes és nyugodt környezetben igényes vendégeinket.

Számunkra kifejezetten fontos, hogy minden vendégünk maximálisan elégedett legyen szolgáltatásainkkal, éppen ezért nemrégiben a panzió teljes épülete fel is lett újítva, hogy a modern elvárásoknak, a mai kor követelményeinek eleget tudjon tenni.

Ha mellettünk dönt biztos lehet benne, hogy jól fogja magát érezni, hiszen amellett, hogy a környezet felettébb megnyerő, a szálló épülete maga is mindent megad a jó közérzet érdekében. A Csenge Panzióban éppen ezért minden szoba mennyezet-hűtésű, illetve fűtésű, tehát az ideális klíma biztosított. Az ingyenes WIFI a panzió egész területén ugyancsak adott, hiszen tudjuk jól, hogy milyen fontos manapság, hogy az ember mindig elérhető legyen, bármikor utána tudjon nézni a számára fontos dolgoknak.

Csenge Panzió
Csenge Panzió

Az kültéri fűtött medence és napozó ágyak gondoskodnak róla, hogy a pihenésre szánt idő minden egyes pillanata szórakoztató legyen, egy perce se unatkozzon, viszont kellemesen tudja eltölteni az idejét. Igyekszünk mindenki kedvében járni, minden igényt kiszolgálni, így az akadálymentesített szobák a Csenge Panzióban mozgássérült vendégeink számára ugyancsak biztosítva vannak.

Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekében és ismerje meg Ön is a Csenge Panziót, ahol eltölthet pár felbecsülhetetlen napot, ahol biztosan jól fogja magát érezni, ahol minden kívánságát igyekszünk minél előbb és minél tökéletesebben kiszolgálni! Foglaljon szobát most és élvezze a pihenést akár már holnap!

Forrás: Csenge Panzió