Ha egészséges táplálkozás, akkor paleolit táplálkozás

Manapság egyre inkább kezdik felismerni az emberek az egészséges táplálkozás fontosságát és éppen ezért egyre több és több módszerrel lehet találkozni, ami mindenféle javulás ígér. Azonban nagyon óvatosnak kell lennünk, hisze ha jobban utánanézünk egy-egy étrendnek, akkor láthatjuk, hogy mennyi mesterséges ételt kínál és valójában nem is olyan nagyszerű, mint először hittük.

A paleolit táplálkozás lényege pontosan abban van, hogy csakis olyan ételeket biztosít amelyek teljesen természetes eredetűek és emellett a szervezet könnyen meg is tudja őket emészteni. Éttermünk dietetikusok és orvosok segítségével állította össze a tökéletes étrendet a paleolit táplálkozás érdekében és biztosítja a szállítást egész Budapesten!

A paleolit táplálkozás fontos, sőt talán a legfontosabb része a paleolit életstílusnak. A paleolit táplálkozás által visszatérünk az őseink étkezési szokásaihoz, mely valóban egészséges volt, hiszen nem, tartalmazott megemészthetetlen vagy mesterséges anyagokat. Mi sokféle húst, tojást, gombát, halakat és más vízi állatokat fogyasztunk, valamint magvakat. Mindezen ételek mellé gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztunk. Amit viszont nem eszünk azok a gabonafélék, mert ezek magas glikémiás indexű anyagok, tehát nagy terhelés jelentenek a szervezetünknek, továbbá kerüljük a rizst, burgonyát, kukoricát, a kölest és a hüvelyeseket, mert a lektin tartalmuk számtalan betegség kiváltó oka lehet. A tejben található összetevők növelhetik az autoimmun betegségek kifejlődését, ezért a paleolit táplálkozás a tejtermékek fogyasztását is tiltja.

A paleolit táplálkozás az Ön számára is könnyedén elérhető lehet, ha hozzánk fordul. Éttermünk mindig friss és finom, ízletes, magyaros ételeket biztosít megrendelői számára. Látogasson el Ön is internetes oldalunkra és ismerje meg az általunk biztosított étrendet, a paleolit táplálkozást, mely egyenes út egy egészségesebb és jobb élethez!

Forrás: PaleoFit.hu