Ha épületgépészeti szerszámok, akkor Ventil!

Cégünk, a Ventil – Épületgépészeti Kft. segít abban, hogy a legjobb minőségű kéziszerszámokhoz és gépekhez gyorsan és kényelmesen jusson hozzá szakszerű tájékoztatás mellett azonnal, raktárról!

Természetesen a szakemberek tudják, hogy jó szerszámmal a munka öröm! Ha valaki próbált már gyatra szerszámmal boldogulni, tudja miről van szó… A minőségi, időtálló szerszám által a munka sokkal hatékonyabb, a munkavégzés jelentősen könnyebb. Egyre többen már otthoni barkácsoláshoz is profi szerszámokat választanak, melyek nem okoznak csalódást, melyek éle vagy befogó pofája nem kopik el egy-két alkalom után, melyek nem törnek vagy repednek el.

Az általunk biztosított hatalmas és sokoldalú kínálatban az épületgépészeti szerszámok színvonalas sokasága várja. Szinte bármilyen épületgépészet témakörhöz való szerszámot keres, abban biztos lehet, hogy nálunk azt minőségi kivitelben – esetleg REMS és ROTHENBERGER márkában is – meg fogja találni. A kézi szerszámok szinte kivétel nélkül, míg a kisgépek többségükben raktáron vannak. Meg lehet tekinteni, képzett munkatársunk segítségével ki lehet próbálni!

Duguláselhárító gép, Ventil „csatorna pont”
Egyedülálló választék a Ventil Épületgépészeti üzletében a  duguláselhárító témakör minden elemében. Az épületgépészeti szerszámok között Budapesten a legnagyobb választékban raktárról,  azonnal elvihetően várják a duguláselhárító gép típusok közül a Rems és a Rothenberger márka termékei. Raktárról kínáljuk: 16 mm-es és 20 mm-es duguláselhárító spirál és erősített spirál, duguláselhárító maró fej, kiegészítők és segédanyagok. Legnépszerűbb gépeink a Rothenberger r600 és a Rothenberger r550, melyek méltó versenytársa a különösen erős Rems Cobra. Mindkettő német, kipróbált minőség!!!

Csőfagyasztás
A csőfagyasztó gép,  amelyek által közintézményekben, de a társasházaknál is elkerülheti a költséges fűtési rendszer leürítését, néha egyedüli megoldás lehet. 6/4″-ig – ha nincsen áramlás a vezetékben – kipróbált módon megoldást jelent. A Rems Frigo és a Rothenberger Rofrost Turbo többször bizonyították, hogy szakszerű gépkezelés mellett tényleg el lehet fagyasztani a vastag csövet is.

Műanyag hegesztés
A műanyag hegesztő gép mely egyaránt létezik nyomó víz vezetékhez és esővíz vezetékhez is – műanyag tompa hegesztő – a meginduló beruházásoknak köszönhetően újra kezdenek képbe kerülni. Az elektrofitting alkalmazásával történő szerelés pedig a közintézmények és nagy csarnokok esetén van jelen.

Próbapumpa
A jó minőségű próbapumpa minden szerelő alapfelszerelése, elengedhetetlen az elvégzett szerelés ellenőrzése illetve annak dokumentálása során. A kisebb teljesítményű műanyag házas 30 bar-ig használható próbapumpa egy átlag szerelőautó alapfelszereléséhez kéne tartozzon. A nagyobb nyomásra is képes fémházas próbapumpa, a rozsdamentes acél házas 50 bar-os profi készülék vagy akár motoros próbapumpa – ami feltöltésre is alkalmas – szintén állandóan készleten van.

Menetmetsző gép, kézi menetvágó
Az épületgépészeti szerszámok közül persze nem hiányozhat a kézi menetvágó készlet és menetmetsző gép, illetve a nagyobb állványos menetmetsző gép akár 4″ átmérőig. A menetvágó kenőanyagok széles válsztéka, akár fűtési akár ivóvíz hálózat, szintén elérhető.

Rems Power Press présgép, Rems préspofa
Méltán népszerű termék az elektromechanikus Rems présgép. A Rems Power Press présgép kiváló ár-érték arányával, s a nálunk olcsón bérelhető vagy kiváló áron megvásárolható  Rems préspofa összes járatos méretével nem véletlenül terjedt el. Pontos, tartós és bírja a strapát, elérhető TH , U és V jelölésű is.  A préstechnika mellé szükséges csővágók illetve csővágó ollók, kalibrálók és sorjázók is egyaránt készletről kiválaszthatóak.

Csőfogó, vízpumpa fogó
A csőfogó és a vízpumpa fogóa hagyományos épületgépészeti szerelés alapszerszámai közé tartoznak. 900 és 450  pofával rendelkező csőfogók 1″-2″ méretig elvihetőek. Vízpumpa fogóból különleges új formák, nagyobb átmérőig használható univerzális típusok újdonságként nálunk megtekinthetőek.

Az olyan eszközök, mint az orrfűrész, szintén adott, méghozzá felfogató csősatuval együtt. A gépészeti csővezetékek bontása így többé nem okozhat gondot az Ön számára.

Bérelhető szerszámok
A fent említett épületgépészeti szerszámok mellett természetesen még számos egyéb épületgépészeti szerszám közül válogathat vagy bérelhet. Nálunk az alábbiak közül válogathat: gáz próbapumpa, a fűtési rendszer tisztítására szolgáló mosókompresszor berendezés, vákuumszivattyú, műanyag hegesztőgép, szolárfeltöltő szivattyú.

A Ventil – Épületgépészeti Kft. a legjobb választás, ha a legjobb áron szeretne hozzájutni megbízató szerszámgépekhez, melyeket garancia mellett hosszú időn át használhat.

Ne feledje, a REMS szerszámok, továbbá a Rothenberger szerszámok nagy választéka a Ventil szerszám üzletében és webáruház kínálatában is várja!