Ha magán fogászat Székesfehérváron, akkor Hedent!

Fogaink egészségével nem szabad játszani, azt a legjobbakra kell bízni! Ha hosszú időt át fehéren ragyogó, elbűvölő mosolyt szeretne, ha nem akar egy kínzó fogfájás miatt szenvedni, akkor  fogászatunk Székesfehérváron készséggel áll rendelkezésére. Hangulatos fogászati szakrendelőnk vezető fogorvosa, dr. Hegedüs Marianna, büszke arra, hogy profi csapata teljes körű, igényes és modern szolgáltatást tud nyújtani magas színvonalon.

A magán fogászat Székesfehérvár belvárosában magán és körzeti betegek fogászati ellátását is biztosítja a legmodernebb fogászati anyagok és felszerelések által. A Hedent Fogászat által adottak a hagyományos fogászati kezelések, az implantáció, a korszerű fogfehérítés, a fogékszer felragasztás, valamint az ambulánsan végezhető fogászati beavatkozások is. Magán fogászatunk Székesfehérváron tehát teljes körű ellátással várja pácienseit. Ha hozzánk fordul felújított, családias rendelővel és magasa szakképzett fogszakorvosokkal, továbbá rugalmas időpontokkal találkozhat hétfőtől egészen szombatig.

A magán fogászat Székesfehérvár szívében olyan prémium kategóriás fogászati rendelő, amely kialakításakor a tökéletesség volt a célunk. Számunkra az a legfontosabb, hogy pácienseink maradéktalanul elégedettek legyenek, hogy személyre szabott fogászati kezelést kapjanak. Szakorvosaink képzett, emberszerető, beteg centrikus orvosok, akik egy rendelőben biztosítanak minden szükséges fogászati ellátást a diagnosztikától a komolyabb technikai hátteret igénylő fogászati beavatkozásokig.

Ha tehát Önnek is fontos a megbízható minőség, a komoly munka, a szakértői hozzáállás, akkor a Hedent Fogászat várja! A magán fogászat Székesfehérváron több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, türelemmel áll rendelkezésére!