Ha maximális védelem, akkor DSC riasztó

Ha Önnek is fontos otthona védelme, márpedig kinek nem az, akkor érdemes a legjobb rendszer mellett dönteni, olyan vagyonvédelmi eszközöket választani, melyek garantálni tudják a magas fokú biztonságot. Ennek érdekében ismerje meg a cégünk által is forgalmazott DSC biztonságtechnikai eszközöket! A DSC, avagy a Digital Security Controls már 1979 óta készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, nem kis tapasztalattal a háta mögött!

A DSC riasztó rendszerek mára a legnépszerűbb biztonságtechnikai eszközökké nőtték ki magukat, természetesen nem is véletlenül. Az egész világon nem kevesebb, mint 140 országban jelen vannak termékeikkel, több millió elégedett ügyfél áll a hátuk mögött. A DSC-nek köszönhetőek az első mikroprocesszoros riasztók, és a napjaink riasztóihoz hasonló méretek, avagy látható, hogy a cég az innováció, a fejlesztések terén is az élen jár. A cég politikája, hogy mindig és mindenből a legjobbat nyújtsa a legjobbak számára!

A DSC riasztók voltak a világon az első olyan riasztók, melyek képesek voltak az interneten keresztül is kommunikálni, melyek lehetővé tették a felhasználók számára a távvezérlést, illetve a vezeték nélküli biztonságtechnika kialakítását egy adott házon belül. A DSC riasztó gyárakban a legjobb, a legmagasabban képzett mérnökök fejlesztik ki a folyamatosan új és még megbízhatóbb rendszereket, így a cég nem csak a több, mint 30 éves tapasztalatát használja ki, hanem mindezt egyesíti a korszerű technikai elvárásokkal is.

Egy DSC riasztó legfőbb jellemzője a flexibilitás, a megbízhatóság és a tartós megoldás, avagy minden adott, ami csak számít, ami csak fontos lehet egy professzionális riasztó esetében. Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekében, ismerje meg a legbiztonságosabb riasztókat és kérje tanácsadóink segítségét a választáshoz, mi készséggel állunk a rendelkezésére!