Ha professzionális csomagolás, akkor Nordtek Imexco

Cégünk, a Nordtek Imexco Kft. egy nemzetközileg is elismert vállalat, ami már másfél évtizede forgalmaz kiváló minőségű és minden igényt kielégítő csomagolóanyagokat hatalmas választék mellett a legtöbb iparág számára. Mindeddig számtalan cégnek segítettünk abban, hogy olyan egyedi csomagolást tudjon megvalósítani, ami megfelel az elképzeléseinek, eleget tesz az elvárásoknak. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kisvállalkozások és a multinacionális cégek is egyaránt, így a nordtek.hu weboldal segítségével kis- és nagy mennyiségben is könnyedén megoldható a beszerzés.

Európa szerte értékesítjük magas színvonalú termékeinket, melyek a nordtek.hu honlapon meg is tekinthetőek. Hat országban leányvállalattal is képviseltetjük magunkat, így ezen cégek és partnereink által közvetlenül is jelen vagyunk szinte minden országban. Emellett persze a kontinens többi részét is hatékonyan elérjük, mégpedig az egyedi kialakítású All In Packaging rendszer segítségével.

Elismert cégünk számára mindig tisztelt ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, így arra törekszünk, hogy teljes körű szolgáltatásokat tudjunk biztosítani minden esetben megrendelőink részére. Ennek érdekében a nordtek.hu weboldalon minden termék kényelmesen elérhető és megrendelhető, valamint gondoskodunk a kínálat és szolgáltatások folyamatos bővítéséről is. Általunk nem csak hatalmas hatalmas termékkínálat érhető el egyszerűen, de ugyanilyen könnyen az egyedi csomagolás megvalósítása is adott szakembereink segítsége által.

A Nordtek Imexco internetes portálja, a nordtek.hu nem csak egy egyszerű webáruház, hanem egy nemzetközi piactérként működő online felület, ami összeköti az iparág beszállítóit és vásárlóit. A nordtek.hu által hatékonyan leegyszerűsítheti a csomagolóanyag beszerzését kifejezetten magas minőség és kedvező árak mellett.