Habszivacs puzzle gyerekeknek

A habszivacs puzzle különböző méretben kapható. Egy átlagos puzzle négyzet körülbelül 6″x 6″. A habszivacs puzzle darabjai számokkal és betűkkel is rendelkezhetnek, hogy fejlesszék a gyerekek tudását. Egyes készletek kisebb darabokkal rendelkeznek, mint mások. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Habszivacs puzzle rendelhető kedvezményes áron a jatektenger.hu weboldalon, tehát keresse fel weboldalunkat és itt megtalálhatja a teljes habszivacs készletet is, ahol szebbnél szebb darabokat talál majd. A fiatalabb gyermekek általában a szájukba teszik ezeket. Azt javasoljuk, hogy dobja ki vagy fogja meg ezeket a darabokat, amíg idősebbek nem lesznek. A csomagokon keresse meg az életkori javaslatokat. Vizsgálja meg a potenciálisan veszélyes darabokat. A habszivacs puzzle különböző feladatokat adhat gyermekeinek. Válasszon véletlenszerű betűt és számot, majd gyermeke azonosítsa azt. Ábécé és számvonat: Készítsen ábécé- vagy számvonatot gyermekével. Kocka: A rejtvényszőnyegek összekapcsolhatják a darabokat, hogy egy kockát alkossanak, és a gyermek megtalál egy adott betűt vagy számot a kocka elkészítéséhez. Fordítsa meg a kockát, és ellenőrizze, hogy gyermeke képes-e azonosítani a tetején lévő betűt vagy számot.

Névgyakorlat: Válassza ki gyermeke nevének betűit. Gyakorolja a betűket és a hangokat, és gyakorolja a betűk rendbetételét ezekkel a puzzle darabokkal. Számazonosítás: Csak számokat rakjon ki a habszivacs puzzle-ből és nézze meg, talál-e gyermeke olyan számot, amelyet kért. Később nagyobb számokat tudnak építeni, például 10, 15 stb. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy mikre használhatja még fel a habszivacs puzzle játékot, keresse fel weboldalunkat a jatektenger.hu-t és itt megtalálhatja a legjobb és legérdekesebb darabokat méghozzá kedvező áron.