Hachimals tojás – valós tulajdonsággal felruházott játékok

Az interaktív játékok egyre nagyobb teret töltenek be a játékpiacokon. Az effajta játékok jobban lekötik a modern korban született gyermekeket, és ez mellett még a fejlődésüket is nagymértékben serkentik.

Hachimals tojás 2014-ben jelent meg, és az elmúlt idők egyik legsikeresebb interaktív játékává nőtte ki magát. A kicsit nagyobbak számára ideális kis pajtás, melyet szinte már valós tulajdonságokkal ruháztak fel. A játék használatát öt éves kortól ajánlják. Ennek a játéknak a különlegessége abban rejlik, hogy kibontásukkor még egy tojásban laknak. Az egész játék lényege, hogy olyan érzést kelt mikor egy igazi élőlény születik. Ezek a varázslatos teremtmények csakis akkor bújnak ki a tojásból, ha kellő szeretet kapnak a kis gazdijaiktól. A kis tojáslakók a szemük színének változtatásával jelzik a hangulatokat, és azt hogy hogyan érzik magukat. Mikor szivárványszínűre váltott a kis teremtmény szeme színe, akkor örülhet a kis gazdi, hiszen ez azt jelenti, hogy ideje kibújni a tojásból. Miután kikeltek a kis tojáslakók 3 fejlődési fázison esnek át, baba-gyermekkor és nagyobb kor.

Minden egyes kor elérését úgy jelzi, hogy elénekeli a Boldog születésnapot című dalt. A kis Hachimals olyan, mint egy kis baba, mindenre nekünk kell megtanítanunk a kis jövevényt pl. sétálni, táncolni, énekelni is és, hogy játsszon velünk. Közel 70 fajta kis figura lakozik a tojásokban, és mindig meglepetés, hogy melyik tojás milyen varázslatos kis jövevényt rejt. A www.jatek-webaruhaz.hu weboldalán megvásárolhatjuk a Hachimals tojáslakókat, akár kedvezményes áron. A megrendelt játékok sorban állás nélkül lehetnek az Öné, már 1 munkanapon belül. A rendelés folyamata gyors és egyszerű, a termékeinket futárszolgálattal szállítjuk házhoz.