Hagyjon fel káros szenvedélyével Ön is!

Szeretne felhagyni a ma már elég drága és nem utolsósorban egészségkárosító szenvedélyével a dohányzással és már sok mindent kipróbált, de valami miatt nem járt sikerrel?Van egy lehetőség, amivel még a dohányzás illúzióját is megőrizheti: az elektromos cigaretta. Ha sikerült elszánni magát a váltásra mindenképpen érdemes előbb alaposan tájékozódni, mert ma már az elektromos cigaretták választéka is igen széles körű. Mérje fel, a termékek, márkák választékát esetleg kérje ki egy e cigarettát használó tanácsát, melyik termékkel érdemes kezdeni. Igen sokféle az ízek, aromák köre is, kezdve a hagyományos, klasszikus dohány aromáktól, a kávé, csokoládé, vanília aromán keresztül egészen a sokféle gyümölcs aromákig, mint pl. banán, papaya, áfonya. Az cigaretta füstje ártalmatlan vízgőz alapú egyveleg, mely íz világában gazdag és a gomolygó füst megteremti a dohányzás illúzióját.

Elektromos cigaretta
Elektromos cigaretta

Eddig még egy vizsgálat sem mutatta ki, hogy ez bármilyen káros hatással lenne az egészségre. Az elektromos cigaretta főleg azoknak ajánlható, akik nem a nikotinfüggőség miatt dohányoznak, hanem inkább a dohányzás szertartása, a füstölés élvezete miatt, gyengébb cigarettákat szívnak és fontos számukra a környezetükben élők egészsége is. Egy naponta 2 doboz erős cigarettát elszívó ember számára, már nagy kihívás az elektromos cigaretta, de talán érdemes kipróbálnia.

Ha sikerült kiválasztania az Ön számára legmegfelelőbb elektromos cigarettát, már nem kell elvonulnia, ha társaságban szeretne hódolni a szenvedélyének, nyilvános helyen sem kell visszafognia magát, ha egy kávé után jólesne néhány jól megszokott szippantás. És még egy nagyon fontos érv szól az e cigi választása mellett, hogy ezzel nemcsak a saját, de családja egészségét is megóvhatja a füst kártékony hatásaitól.