Három módszer, ahogy ne írd meg a Rólunk rovatot

Egy weboldal látogatója általában először a főoldalon néz körül, majd az esetek nagy többségében azt a menüpontot keresi, ahol a weboldal üzemeltetőjéről, alapítójáról, a cég létrejöttéről olvashat, azaz a Rólunk rovatot tekintheti át.

Ide kattintva kiderül miért érdemes megfelelő hosszúságú, velős szöveget írni a Rólunk rovatba. Sokat elmond egy vállalat színvonaláról, működéséről a bemutatkozó szöveg. Amennyiben túl hosszú, mindenre kitérő bejegyzést osztanak meg, a túlzásba vitt promóció érzését keltheti az emberben, unszimpátiát válhat ki. Mindemellett ilyen esetekben sokszor megfeledkeznek a lényegről, s az információáradatból kimarad, mit nyújtanak a vevők, olvasók számára. Ellenben egy rövid szöveg lehet jó és ütős, hisz a mondás is úgy tartja: „A kevesebb, néha több!” Azonban ilyenkor jól el kell találni, hogy a nyúlfarknyi szöveg hogyan tartalmazza a lényeges információkat anélkül, hogy az olvasóban a felületesség érzését keltené.

Önmagáról is nehezen tud írni az emberek többsége, ezért a legjobb megoldás, ha profi szövegírók kezébe adjuk az irányítást. Természetesen vázlatokat lehet adni, sőt, kérni is fogják, ám ők a tapasztalataik alapján már tudják mire kíváncsiak az oldallátogatók. Nem írnak se többet, se kevesebbet, csak annyit amennyi éppen elegendő, s arról, ami az olvasókat érdekli. Az atpszovegiras.hu oldalon található profi szövegírók képesek objektíven nézni mind a vállalkozást, mind a weboldalt, így teljesen más képet tárhatnak az olvasók elé, mint az oldal üzemeltetője. Természetesen minden szövegírónak van egy stílusa, s ezt érdemes figyelembe venni a választás előtt, hogy a megírt szöveg tökéletesen passzoljon az oldal miliőjébe. Néhány remekbe szabott sor sokat lendíthet egy weboldal látogatottságán, így érdemes ebbe energiát fektetni! Az atpszovegiras.hu oldalon szakértők kezébe kerül a gyeplő! Keressék őket bizalommal a kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén!