Használja ki a vezeték nélküli riasztók minden előnyét!

Amennyiben Ön is szeretné kialakítani otthonában a megfelelő védelmet, de építkezéskor még nem gondolt arra, hogy nem ártana pár vezetéket a riasztók számára is bevezetni, nincs kedve sem ideje, ahhoz, hogy utólag legyen otthona behálózva vezetékekkel, nem tudja, hogy mi tévő legyen, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem megoldást kínál a problémájára a lehető legkedvezőbb feltételek mellett!

Amit mi tudunk biztosítani, azok a professzionális és megbízható vezeték nélküli riasztó rendszerek. Az ilyen jellegű, vezetékes hálózatot nem igénylő biztonságtechnikai eszközök természetesen rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az általunk is biztosított vezeték nélküli riasztók esetében ki kell emelni, hogy esetükben adott a gyors kivitelezhetőség, a félig vagy teljes egészében kábelmentes működés, a rendkívül könnyű bővíthetőség, valamint a kompromisszumok nélküli érzékelő elhelyezés otthona minden pontján.

Amennyiben mellettünk, illetve a vezeték nélküli riasztók mellett teszi le a voksát, nem kell aggódnia amiatt, hogy otthonát felforgatják a mesterek, hiszen nincs szükség vezetékek beépítésére a központtól az érzékelőkig, avagy nem csak biztonságos, de esztétikailag is kifejezetten előnyös az ilyen rendszer. Arról már nem is beszélve, hogy a vezeték nélküli riasztóknak hála, otthona esetleges átalakítása során  könnyen és egyszerűen megoldható a teljes rádiós rendszer átépítése.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által könnyedén és kedvező feltételek mellett elérhető lehet az Ön számára is a vezeték nélküli riasztók színvonalas sokasága, avagy általunk igazán remek árak mellett juthat hozzá a mozgásérzékelőkhöz, a nyitás érzékelőkhöz, az üvegtörés érzékelőkhöz, különféle kezelőkhöz és távirányítókhoz és még sorolhatnánk!