Használja ki az autó nyomkövető minden előnyét!

A gépjármű biztonsági rendszer egyik legfontosabb eleme a távfelügyelet, mely által az adott riasztók jelzései azonnali feldolgozás alá kerülnek és megtörténnek az óvintézkedések. Amennyiben szeretne biztosra menni, olyan riasztókat és olyan rendszert igénybe venni, melyek teljes körű megoldást kínálnak egy esetleges baleset, gépjármű lopás vagy egyéb gond esetén, akkor csapatunk készséggel áll rendelkezésére, az Elektronika Vonala Gépjármű távfelügyelet segítségére lesz.

Az általunk kidolgozott autó nyomkövető rendszer egyik legfontosabb előnye, hogy a járműben található riasztók jelzéseit 24 órás felügyeletet biztosító diszpécsereink fogadják. A riasztók által küldött jelek folyamatos feldolgozás alatt állnak, ami azt jelenti, hogy ha baj van, akkor arról azonnal értesülni fogunk, illetve természetesen Önt is értesítjük. A megadott személyeket többször is felhívjuk, valamint ha kéri akkor sms-t is küldünk a történtekről.

Az autó nyomkövető szolgáltatásunk keretein belül kérhet pánikgombot is. Ez egy rejtett kis gomb, ami folyamatosan üzemben van és megnyomása esetén automatikusan küldi számunkra a figyelmeztető jelet. Ha sajnálatos módon épp balesetet szenvedett, akkor sem kell megijednie, nem marad egyedül, mivel beépített kihangosítónk által tarthatja a kapcsolatot diszpécsereinkkel, akik a segítségére lesznek. Az autó nyomkövető által számos olyan szolgáltatást vehet igénybe melyek által olyan biztonságban érezheti magát az utakon, mint még soha.

Keresse fel weblapunkat, ahol máris megismerheti az általunk nyújtott autó nyomkövető szolgáltatásokat, a különféle lehetőségeket, melyek egytől-egyik az Ön és gépjárműve védelmét szolgálják! Kérjen kedvező ajánlatot, bárhol is legyen, hiszen csapatunk az ország minden részén segít!