Hatékony egérirtás a rágcsálómentes otthon érdekében

Ha egyszer felmerül a gyanú, hogy otthonában, esetleg cégében megjelentek a rágcsálók, akkor mielőbb cselekedni kell, hiszen fogyasztóvédelmi, egészségügyi és járványügyi szempontból komoly veszélyt jelentenek. Lehet próbálkozni házi módszerekkel, de a legjobb szakértő segítséget kérni.

Egérirtás elengedhetetlen a biztonságos környezet érdekében. Az egerek megjelenése nem csupán rendkívül bosszantó, de rengeteg kárt is képesek okozni, továbbá az egészségre is nagy veszélyt jelentenek. Az egerek elsősorban a hideg időjárás miatt telepednek meg a családi házakban és lakásokban. Gyakran mire a lakástulajdonos érzékeli, hogy az egerek megjelentek otthonában, a kártevők már bőven elszaporodtak és komoly károkat okoztak. Az egerek megjelenését leginkább az ürülékük, rágásnyomaik és a jellegzetes szaguk alapján lehet felismerni. Ha biztosan tudja, hogy megjelentek otthonában vagy cégében, akkor nincs idő tétlenkedésre, mielőbb megoldást kell találni a problémára, még pedig szakszerű egérirtás által.

A szakember az egérirtást megelőzően felméri a terepet, illetve, hogy milyen mértékű problémáról van szó. A véralvadásgátló készítmények zárható szerelvényekbe kerülnek. Ahol az egerek táplálékot gyűjtenek, ott ragasztós és fogó csapdákat tesznek ki. Az eljárás addig kerül megismétlésre, ameddig a probléma fennáll. Az egérirtás során a hatékonyság és az idő a legfontosabb tényezők. Természetesen az eszközök megválasztása körültekintően történik, annak érdekében, hogy az egerek kiirtásra kerüljenek, viszont a háziállatoknak ne essen baja. Ha fontos az egérmentes környezet, akkor mindenképp kérje szakemberek segítségét és ne kísérletezzen! Bővebb információkat a kartevok.hu weboldalon talál, elérhetőséggel együtt!