Hatékony fog implantátum

A fogászati implantátumok vagy másnéven mesterséges foggyökerek titánötvözetből készülnek és ezeket a csavarokat a fogorvos az állkapocscsontba helyezi az eltávolított vagy elvesztett fog helyére. A beillesztés elvégzése után a korona ezeken a csavarokon van rögzítve, így pedig stabil marad a protézis.

Fog implantátum elérhető nagyon jó áron csakis a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, ezért érdemes ellátogatni hozzánk, ha önnek is fog implantátumra lenne szüksége, és profi csapatunk segít majd önnek. Fogászati rendelőnkben már több mint tíz éve foglalkozunk fogbeültetésekkel. Az implantátumok használata a fogászatban ma már szinte mindenféle  foghiány pótlására tökéletes lehet, kezdve a teljes foghiánytól és a sorvégi hiányoktól egészen azokig a megoldásokig, ahol csak a hiányzó fogat kell pótolni. A fog implantátum beillesztése után a korona ezen csavar segítségével lesz majd rögzítve, így pedig egyáltalán nem mozog a protézis. Az IHDE Fogászat Svájcban jött létre és 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját.

A svájci IHDE termékeit már szinte 50 országban forgalmazzák, és több százezer beteg fogain tudnak segíteni, hiszen több millió implantátumot értékesítenek évente. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a fog implantációról olvasni, mindenképpen látogassa fel a dentalcenterkelemen.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd az árakról is, ráadásul az IHDE Fogászattal is közelebbről megismerkedhet majd. Ha esetleg kérdések merülnének fel az implantátummal, az előnyökkel, vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a kelemen@dentalkelemen.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran telefonszámunkat, a +36 1 266 1611-et és csapatunk minden kedves érdeklődőnek azonnali választ ad majd minden feltett kérdésre.