Hatékony gyulladáscsökkentés berkenyelével

Az arónia vagy fekete berkenye, egy rendkívül sokoldalúan felhasználható gyümölcs. Pozitív hatásait, tudományos kutatómunkák és vizsgálatok bizonyítják.

A gyulladáscsökkentés berkenyelével rendkívül hatásos lehet. A berkenye antioxidáns flavonoid és polifenol vegyületeiről kutatások bizonyítják, hogy a szervezet gyulladáskeltő markereit képes megkötni. Ez mellett, blokkolja az arachidonsavat, ami gyulladáskeltő enzimként ismert. Antiocianin tartalmával a hisztamin és szerotonin okozta gyulladásokat csökkenti. A fekete berkenye nyers kivonata a szemgyulladások természetes kezelésében is segíthet. Az arónia rendkívül magas antioxidáns hatású gyümölcs, aminek nagy szerepe van az anyagcsere során. Számos degeneratív folyamat előidézéséért felelős szabad gyököt semlegesít. Ezek elszaporodásával olyan betegségek hozhatóak összefüggésbe, mint a koszorúér-elmeszesedések, vagy a szívinfarktus.

A berkenyelé, a sugárkezelésen átesett betegek egészségi állapotára és életminőségére pozitív hatással lehet. A cukorbetegeknek kiváló természetes kiegészítést jelenthet. A gyomor és bélrendszer védelmében is segíthet. Ezek mellett természetes immunerősítő, valamint antioxidáns aktivitásának köszönhetően védi a beleket a baktériumoktól. Támogathatjuk vele a szívünket és érrendszerünket, mivel antioxidáns tulajdonságainál fogva, kedvező hatással van állapotukra. A kellemetlen vizelési panaszokkal járó húgyúti fertőzések orvos mentes kezeléséhez, húgyúti fertőzésekhez is alkalmazható. Képes csökkenteni a szemben, az oxidatív stresszt, megakadályozza a korai makula degenerációt, és csökkenti, vagy megelőzi a szürke hályog kialakulásának kockázatát. A Mannavita berkenyelé vásárlásáért, keresse fel a www.berkenye.com oldalt, ahol többet megtudhat erről a különleges gyümölcsről és jótékony hatásairól.