Hegyes-, és laposvéső kölcsönző Budapest

A lapos véső, akárcsak a hegyes és a fogvéső, egy kézi fém szerszám, amelyet fém kalapáccsal vagy egyes esetekben fa kalapáccsal ütnek meg. 15-25 cm hosszú és 1-2 cm átmérőjű tengelyből áll, a tengely vonalára merőleges, lapos és kihegyezett vágóéllel rendelkezik.

Hegyes-, és laposvéső kölcsönző Budapest vonzáskörzetében elérhető a bestrent.info weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha ön is ilyen szerszámokat keres és vásárlás helyett inkább bérelne egyet. A vágóél szélessége jelentősen változhat, 0,5 és 10 cm között lehet és a tágabb fajtákat néha támaszoknak nevezik. További variációk találhatók ennek a vágóélnek a sarkaiban. Előfordul, hogy lekerekítik őket, hogy a kényes munka során semmit ne ragadjanak meg, de gyakran négyzet alakúak és élesek maradnak a részletek körültekintő alkalmazása és különösen a levélfaragás érdekében. A lapos vésőt általában a részletek, a felületek és a kész formák simítására használják. Általában 35-60 ° -on tartják a kő felületéhez képest, de hasonlóan a többi vésőhöz, különféle módokon használható, gondosan simítva. A lapos véső által hagyott nyomok általában sima párhuzamos egyenesekből állnak, amelyek néha alig észrevehetők, ha a faragó különösen óvatosan dolgozott.

A tőlünk bérelt hegyes vagy lapos vésője készen áll arra, hogy valóban éles legyen. Vonós hangszeres munkához a legélesebb élekre van szükség. Bővebb leírásért és további információkért nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat a bestrent.info-t ahol megtalálhat minden fontos infót ezekről a szerszámokról és jó áron kibérelheti azokat, csapatunk a kiszállítást villámgyorsan elvégzi. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a laposvésőkkel vagy hegyesvésőkkel kapcsolatban, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos csapatunkkal és embereink mindenkinek szívesen válaszolnak majd.