Hévíz szállás a lehető legjobb áron!

Hévíz egy fürdőváros a magyarországi Zala megyében, Keszthelytől mintegy 8 kilométerre. A város a Hévízi-tó közelében található, amely a világ második legnagyobb termál-tava, de biológiailag a legnagyobb aktív természetes tó. Hőmérsékletét a meleg és a hideg forrásvizek kombinációja befolyásolja, amelyek a föld alól 38 méterről jönnek.

Hévíz szállás várja önt is a hevizszallas.com weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is Hévízre menne nyaralni idén és kényelmes szállást keres. Az itteni víz egy forrásbarlangból tör ki, körülbelül 410 liter/másodperc sebességgel, 40 ° C hőmérsékleten. A tó biológiai stabilitását a víz hőmérséklete mutatja, amely évek óta nem változott, és a leghidegebb téli napokon sem csökken 24° C alá. Ez lehetővé teszi a fürdést a tóban egész évben. Nyáron a víz hőmérséklete elérheti a 37° C-ot. A tó gyógyító tulajdonságait évszázadok óta jól ismerik az itt élők, még a kőkorszak vége óta. A fürdőkultúra alapjait a rómaiak a 2. században rakták le. A város és a fürdő a 18. században kezdett jelentősen fejlődni, kapcsolódva a Festetics családhoz, akik tudományos kutatásokat kezdtek végezni a víz gyógyításra való felhasználásáról. A város létesítményeket kínál a látogatók számára, akik a tó gyógyvizeit szeretnék használni, ideértve a szórakozást, a szállodákat, a parkokat és a sportot.

Hévízt a leghosszabb hagyományokkal rendelkező fürdővárosnak tekintik az országban, és csak tíz kilométerre található a Balatontól. A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, de lehet, hogy nem ez a legnagyobb vonzerő a hévízi látogatás során. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni Hévízzel kapcsolatban vagy a szállás iránt érdeklődne, nézzen be hozzánk bátran a hevizszallas.com weboldalra és itt mindent megtudhat ami érdekelheti. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti majd.

Vélemények:

1. Ha Hévízre megyünk, akkor mindig a Lorabel Apartmanházat választjuk. Új és teljes körűen felszerelt apartmanok a Hévízi-tó közelében. Minden a közelben, boltok, éttermek, centrum és minden amire csak szükség lehet egy csodálatos pihenéshez, a legjobb áron.

 

2. Mindig is egy olyan helyet kerestem Hévízen, mint a Lorabel Apartmanház. A centrumban van, a Hévízi-tó közelében. Kiválóan felszerelt apartmanok, a személyzet is nagyon kedves és segítőkész.

 

3. Már több helyen is voltunk Hévízen, de a legjobb a Lorabel Apartmanház volt. Új, exkluzív, minden igényt kielégítő apartmanok a központban, a legjobb áron.

 

4. Már többen is ajánlották a Lorabel Apartmanházat és ezért választottuk ezt a helyet. Nagyon jó döntés volt. Tényleg nagyon szépek az apartmanok és nagyon jól felszereltek. Ami nagyon fontos, hogy nagyon közel van a Hévízi-tó, boltok éttermek.

 

5. Ha Hévíz, akkor Lorabel Apartmanház! Exkluzív és új apartmanok a centrumban, a Hévízi-tó közelében. Ingyenes parkolás, nagyon kedves személyzet, csend, nyugalom, felhőtlen kikapcsolódás, a legkedvezőbb áron.