Hír tv műsorai online

A Hír TV egy magyar televíziós hírcsatorna, az első ilyen hírcsatorna, amelyet az országban készítettek. A sugárzás 2003. január 2-án kezdődött. A Hír TV-n olyan műsorokat nézhet, mint a Sporthírek, a Címlap, az Informátor vagy éppen a Hazahúzó.

Hír tv műsorai megtekinthetőek teljes egészében a musor.tv weboldalán, és itt akár az egész heti műsort is megtekintheti méghozzá teljesen díjtalanul. 2002. november 26-án a TV-csatornát 20 millió magyar forintért sikeresen regisztrálták. A televízió első vezérigazgatója Borókai Gábor volt, aki Orbán Viktor első kormányzati szóvivője volt (1998-2002), az első főszerkesztő pedig Dlusztus Imre volt a csatornánál, aki a Délmagyarország főszerkesztőjeként is dolgozott. Az első teszt közvetítés 2002. december 2-án kezdődött meg a csatornánál. Egy hónapos teszt közvetítés után a TV-csatorna több kábeltelevíziós társasággal kötött szerződés alapján 2003. január 2-án kezdte meg rendszeres műsorát. A csatorna azóta is működik és megtekintheti a különböző szolgáltatók csatornái között.

A Hír TV volt az egyetlen csatorna, amely folyamatosan közvetítette a 2006-os kormányellenes tüntetéseket Magyarországon. A csatorna jelentéseit minden magyar televíziós csatornán, valamint a CNN-en és a Reuters-en, a BBC-n, az Euronews-on és a Sky News-on is közvetítették. A Hír TV tovább folytatta a tüntetések eseményeinek bejelentését jelentését. 2006. szeptember 18-án, amikor a tüntetők megpróbálták megrohamozni a Magyar Televízió közszolgálati műsorszolgáltatójának központját a Szabadság téren, a rendőrség és a tüntetők között az épület bejáratánál történt harcokat a Magyar Televízió nem közvetítette. Ha megtekintené napjainkban milyen műsorokat tekinthet meg ezen az érdekes történelemmel rendelkező csatornán, akkor keresse fel bátran a musor.tv-t.