Hircenter.info a legfrissebb hírekkel várja az érdeklődőket

Amennyiben Ön is szeret első kézből informálódni, akkor ne habozzon keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol minden fontos információt megtudhat a világ történéseiről.

Hircenter.info oldalán nagyon sok hasznos információt megtalálhat. Legyen szó gazdasági hírekről, menekült válságról, sportról, magyar politikáról vagy éppen világ politikáról és Budapest történéseiről. Nálunk mindent megtalál egy helyen. A bevándorlókkal kapcsolatos témák mindenkit érdekel, így mi is arra törekszünk, hogy első kézből juttassuk el Önhöz az információkat. Párizs északi részén egy újabb migráns tábort számoltak fel. Ugyanis a körülmények már teljes mértékben elfogadhatatlanok voltak, így a több száz afrikai bevándorlót egy biztonságos helyre szállították el. Rövid időn belül Franciaországban ez volt a harmadik tábor melyet kiürítettek a hatóságok. A migránsokat buszokkal szállították el, akiket a rendőrök megkértek, hogy nyugodtan várakozzanak, ugyanis mindenkit elfognak szállítani.

Ám ennek ellenére is voltak kisebb incidensek ugyanis pár migráns nem kívánt felszállni a buszokra. Összesen 299 bevándorlót szállítottak el. Akiket miután biztonságos helyre szállítottak mind megvizsgálták az egészségügyi állapotukat. Illetve az adminisztratív helyzetüket is figyelembe vettek. Párizs környékén összesen négyszáz biztonságos befogadó helyet alakítottak ki a bevándorlók részére. Azok, akik nem kívántak felszállni a buszokra, hogy azért állnak ellen, és attól félnek, hogy a francia hatóságok visszaküldik őket abba az uniós országba, ahol először regisztráltak. Igen érdekes volt, hogy az elszállásolásra várók között még olyan személyeket is találtak, akik már évekkel ezelőtt megkapta a menekültstátuszt Franciaországban.