Hogyan vásároljunk a hirdetési portálokon

Van a tulajdonában fényképezőgép vagy mobiltelefon, ami Önnek már nem felel meg és szeretné eladni hirdetés útján? Ha igen, ez a cikk pont Önnek szól. Tanácsot adunk, hogyan adjon el a lehető legeffektívebben a hirdető portálokon.

Első lépés a megfelelő portál kiválasztása, mint pl. az Ingyenbazar.hu, amelyen ingyen hirdethet, és azon felül lehetőség van kisebb illeték ellenében a hirdetés kiemelésére (a hirdetés kiemelése kifizetődő, főleg ha jó minőségű árut árul és ugyanolyan jó minőségű a hirdetés). Ez után a lépés után nagy figyelmet kell szentelni a hirdetés szövegére. Nem szabad, hogy tele legyen hibával, egyszerűen legyen fogalmazva és elegendő információt tartalmazzon a termékről, amelyet árul. A jól megírt hirdetés fél siker. Ez után következik a megfelelő fénykép kiválasztása. Ideális esetben igyekezzen vaku nélkül természetes fénynél több szögből fényképezni. Egy pár jó minőségű termékfotó jobban megszólít, és bizalmasabb hatással van, mint egy elmosódott narancssárga mobil fotó. Ha a vásárló nem látja azt, ami érdekli, akkor más hirdetési portál mellett dönt.

Az utolsó lépés a jó ár választása. Végezzen egy rövid piackutatást a portálon és szabjon meg egy olyan árat, ami Önnek megfelel, és főleg legyen reális. Ugyanis lehet a termék zseniális, amelyet túlértékel, a végén a vásárló úgyis alkudni fog. Ezt az alacsonyabb áraknál sem kerülheti el, több érdeklődő szólíthatja meg és ez az egyetlen, amire szüksége van. Ha valaki érdeklődik, elkezdhet alkudni az árról, a feltétekről és egyre közelebb kerül az eladáshoz.

A hirdetés feladása Ön után van és most már csak várni kell. Kellemes árusítást és sok sikert kívánunk az Ingyenbazar.hu portálon.