Horeca tisztítószerek Németországból

A szállodák, éttermek és kávézók számára, az ötcsillagos tisztaság nagyon fontos. Ennek érdekében ajánljuk a Horeca tisztítószerek használatát, melyekkel a legmakacsabb szennyeződéseket is, könnyedén és hatásosan eltávolíthatják.

A Horeca tisztítószerek Németországból származnak, ahol a gyártó, saját laboratóriumában elkötelezett és hozzáértő vegyészei, innovatív módszerekkel folyamatosan fejlesztik a termékeket. A készítmények közt megtalálható szagsemlegesítő, szőnyeg és kárpittisztító, padlótisztító, zsír- és olajeltávolító, matrica- és rágógumi eltávolító, ponyva- és vitorlatisztító, kátrányeltávolító, ipari padlótisztító, rozsdaeltávolító koncentrátum, habtörő és csempetisztító. Keresse fel a porzelackhungary.hu oldalt, ahol egy könnyen kezelhető webáruházat talál, mely számos Horeca tisztítószert kínál az érdeklődőknek, alacsony áron. Ezekkel a termékekkel gyorsan és hatékonyan végezhet a feladataival.

Kínálatunkból rendkívül ajánljuk a Porzelack matrica- és rágógumi eltávolító készítményt. Ez egy extra erős oldószer, ami szinte maradék nélkül, minden rágó és matrica típusú maradék eltávolítására kiválóan alkalmazható. A termék, nem csak a szőnyegeken, de egyéb textileken, kárpitokon és kemény felületeken is képes a folttisztításra. Használatával visszakapjuk az anyagok eredeti állapotát, a szőnyeg szálait nem töri meg, mint egyéb fagyasztó eljárások. Csak rá kell permeteznünk a tisztítandó felületre, majd néhány percig hagyni. Ez alatt a szer kifejti hatását, majd egyszerűen csak le kell törölni. Számos területen használhatjuk, például kárpitozott bútorokon, busz üléseken, iskolai székeken és asztalokon, a textillel bevont padlóburkolatokon, rugalmas és kemény padlóburkolatokon, mint a fa, kő, PVC, linóleum, stb.