HP toner – Mi mindent érdemes tudni róla?

Valószínűleg a HP márkát nem kell hosszan ismertetnünk, mivel egy olyan világmárkáról van szó, melynek termékei számos háztartásban megtalálhatók. A termék palettán megtaláljuk a nyomtatókat is, valamint a hozzájuk való tonereket.

HP toner – Általánosságban elmondható, hogy a háztartások és irodák, ahol gyakran nyomtatnak nagy mennyiségben, komoly összeget is ott hagynak az üzletben eredeti toner vásárlás esetén. Ez nem csak a HP márkára igaz, hanem az összes többire is. Ennek fényében nem csoda, hogy sokan alternatív megoldásban gondolkodnak és igyekeznek csökkenteni a költségeket, amik a toner vásárlás során merülnek fel. Összességében két opció van, vagy nem nyomtat többet az ember, csak, ha nagyon szükséges vagy keres egy olcsóbb megoldást.  Az utóbbi járhatóbb út és ezt a megoldást úgy hívják, hogy utángyártott toner. Az utángyártott tonerek manapság egyre népszerűbbek, ami nem csoda, hisz a népszerűség oka, hogy sok esetben az eredeti toner árának töredékébe kerülnek. Ráadásul az utángyártott tonerek sokkal környezetbarátabb megoldásnak számítanak, mint az eredeti változatok.

A HP Magyarországon az egyik legnépszerűbb márka, így nem csoda, hogy sokan előszeretettel teszik kosárba a márka termékeit. A HP utángyártott tonerek mindössze egy százalék selejt aránnyal rendelkeznek, így nyugodtan választhatja ezt a megoldást a nyomtatáshoz. A tonerek tárolása kapcsán, legyen eredeti vagy utángyártott a termék, érdemes tisztában lenni vele, hogy nem szabad az élükre állítva tárolni őket, mivel így a tonerpor a tonertest egyik felébe tömörödhet. Használat előtt pedig még a biztosító szalag eltávolítása előtt el egy laza mozdulattal fel kell rázni a tonert, hogy a tonerpor arányosan el osztódjon a toner testben.