HR outsourcing és bérszámfejtés

Abban az esetben, ha a cég számára folyamatos problémát jelent a bérszámfejtés, akkor érdemes elgondolkodni a szolgáltatás kiszervezésén. Ez komoly kiadásnak tűnik, holott segíthet a költségcsökkentésben, illetve számos egyéb előny is származhat belőle.

HR outsourcing, illetve bérszámfejtés kapcsán manapság köztudott, hogy a munka kiszervezése több szempontból is előnyös. Az L-SOFT több, mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a bérszámfejtés területén, azonban nem csak ez az érv szól mellettük. A saját fejlesztésű bérszámfejtő szoftverek és az outsource szolgáltatások hozzájárulnak, hogy a cég sikeresen működjön és növelje teljesítményét. Az outsourcing rengeteg előnyt nyújt, melyekkel érdemes élni, hiszen nagyon jó eredményekkel szembesülhetünk, ha a munka bonyolult és komplex részeit nem saját munkaerővel és szoftverekkel végeztetjük el, hanem egy olyan szakértő csapatra bízzuk, melynek tagjai naprakész tudással rendelkeznek és tisztában vannak a jogszabályi változásokkal. A folyamatos képzéseknek és a jogszabályi változások folyamatos nyomon követésének köszönhetően elkerülhetők a büntetések és hatékonyan elvégezhető a munka.

Az egyedi igényekre szabott bérszámfejtés az ügyfél igényeit figyelembe véve segít kihasználni a skálázhatóságot, illetve a maximális rugalmasságot. Emellett nem kell bérszámfejtő szoftverekre, munkaerőre és eszközökre költeni, amivel nem csak spórolhatunk, hanem azt is elérhetjük, hogy a vállalat hatékonyabb legyen más területeken. Az L-SOFT bérszámfejtés megvalósulhat SAP és PIRAMIS bérszámfejtő rendszerrel egyaránt. Szükség esetén a GDPR törlési szolgáltatás is elérhető, mely szintén több szempontból előnyös lehet és rengeteg adminisztrációs teher alól mentesülhetünk.