http://musor.tv/ – minőségi műsorok

A hosszú munkanapok után, sokszor már nincs ara időnk, hogy bármilyen programot szervezzünk a család részére. Ilyen esetekben a legjobb választás lehet az online műsor újság, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti.

https://musor.tv/ oldalára kattintva, bármikor utána járhat, hogy épp mi is került az aktuális kínálatunkba. Kicsik és nagyon részére egyaránt kínálunk szórakoztató, kulturális, történelmi, zenés, és irodalmi műsorokat. A Duna tv nagyon sokszínű programmal várja minden kedves nézőjét reggeltől egész késő esti órákig. Különösképpen szeretném a figyelmébe ajánlani a Gasztro angyal című gasztro magazint. Ebben a műsorban a régi hagyományos ízek mellett még a már feledésbe merült hagyományokról, elfeledett kis falvak és a vidéki szebbnél-szebb tájak kerülnek bemutatásra. Egy igazi kulináris utazásban lehet részünk, ahova Borbás Marcsi vezet el bennünket. A műsor minden héten szombat délután megtekintheti a Duna tv-n.

Továbbra is főként a Hölgyek figyelmét szeretnénk lekötni a már több éve futó Ridikül című műsorajánlásunkkal. Ebben a műsorban híres és tanult közszereplőket szólaltatunk meg, az élet nagy és fontos témáival kapcsolatban. Ám ezek a műsoraink mellett megtalálja még a mindennapi Híradót, melyet reggel, délben és este 18 órakor közvetítünk. Melyben a világban történő minden fontosabb eseményről beszámolunk. Az esti órákban pedig az egyik újonnan indult vetélkedővel szórakoztatjuk a közönségünket. A műsor alapját az internetes játékra építették fel, melyben 3 hadvezérnek kell megküzdeni Magyarország megyéiért. Minél több megyét sikerül elfoglalnia, annál több pénz vihet haza a játékos. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést további információért kattintson a www.musor.tv weboldalára.