Hüvelytabletta beszerzése az internetről

A hüvelykúpok szilárd gyógyszerek, amelyeket egy speciális applikátorral helyeznek a hüvelybe. A test gyorsan felszívja a hüvelyi kúpokból származó gyógyszereket. Gyorsabban működnek, mint a szájon át szedett gyógyszerek. A kúpok ugyanis megolvadnak a test belsejében, és közvetlenül felszívódnak a véráramba.

Hüvelytabletta várja önt is széles kínálatban a gyogyline.hu weboldalon, tehát nézzen be ide még ma és tekintse meg termékeinket amelyeket kedvező áron hazavihet. A hüvelytabletta használatakor a tablettán kívül szappanra, vízre és törölközőre lesz szükség. Szüksége lehet egészségügyi betétekre is. Ezekkel az utasításokkal hüvelykúpot saját magának is felhelyezhet.  Ha gondozó akkor ezeket a lépéseket felhasználva kúpot egy másik személynek is adhat. Enyhe szappannal és meleg vízzel mossa meg a hüvelyi területet és a kezeket, majd tiszta törülközővel jól szárítsa meg. Távolítsa el az összes csomagolást a kúpból. Helyezze a kúpot az applikátor végére. Ha előretöltött kúpfelhordót használ, hagyja ki ezt a lépést. Az előretöltött applikátor már tartalmaz gyógyszert.

Tartsa az applikátort a kúpot nem tartalmazó végénél. Akár feküdhet is a hátán hajlított térdekkel, vagy állhat is behajlított térdekkel úgy, hogy néhány centire vannak egymástól a lábai. Ha gondozó, akkor az első pozíció lehet a legjobb a betegnek. Óvatosan illessze be az applikátort a hüvelybe, ameddig kényelmesen eljut oda. Nyomja az applikátor dugattyúját ütközésig. Ez a kúpot messze visszahúzza a hüvelybe. Vegye ki az applikátort a hüvelyéből. Ha az applikátor újrafelhasználható, tisztítsa meg a csomagolás utasításainak megfelelően. Ha nem használható fel újra, dobja ki egy kukába. Dobja el az összes többi használt anyagot is. További részletekért kattintson a gyogyline.hu weboldalra.