Így ne írja meg a Rólunk rovatot a weboldalához

Néha úgy tűnhet, hogy néhány weboldaltulajdonos könnyebben megír egy lánykérő szöveget, mint a Rólunk rovatot a weboldalon. Ha magára ismert akkor valószínűleg túlbonyolítja a dolgokat. A jó Rólunk rovat egyszerű, érthető, és csak néhány kulcsfontosságú dolgot közöl.

Olvassa tovább itt és mindent megtudhat arról, hogy mit hibázhat el a Rólunk rovat megírásakor.  Az első hiba az, ha egyáltalán nincs Rólunk rovatja. Lehet, hogy van néhány érdekes tartalma, egy szép, egyedi tervezésű fejléce, aranyos  kinézetű prémium WordPress-témája, viszont amivel éppen nem rendelkezik, az a Rólunk rovat. Lehet, hogy azért hiányzik, mert úgy gondolja, hogy „ezek az oldalak klisék”, vagy azért, mert megijedt a rovat létrehozásáról, és azt reméli, hogy senki nem veszi észre, hogy hiányzik. Az is súlyos hiba, ha nincs aláírva a név vagy az elérhetőség. Tegyük fel, hogy kapcsolatba akarunk lépni önnel, vagy tweetelni szeretnénk a fantasztikus blogjáról, ez pedig azt jelenti, hogy szükségünk van a névre és elérhetőségre.

Amíg a Rólunk rovatot írja, ellenőrizze, hogy felsorolta-e hitelesítő adatait – mindazokat a dolgokat, amelyek elmondják nekünk, hogy valóban ismeri a témát. Ha regisztrált dietetikus és van táplálkozási oldala – írja oda végzettségét a Rólunk rovatba. Az is súlyos hiba, ha az írás unalmas. Valamely okból kifolyólag, amikor az emberek leülnek egy Rólunk rovat megírásához, hirtelen minden, amit tudnak az érdekes tartalom létrehozásáról, kirepül az ablakon. Az általában nagyszerű írási stílusuk pedig kezd egyre unalmasabbá válni. Próbálja meg feldobni Rólunk rovatát valamivel, ami frappáns. Ha többet szeretne megtudnia  rólunk rovat megírásáról, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat és itt minden részletet megtalál.