Implantáció a fog-ma.hu-n

A fogászati implantátumok vagy mesterséges foggyökerek titánötvözetből készült csavarok, amelyeket a fogorvos az állkapocscsontba helyez a különböző okok miatt elveszett vagy eltávolított fog helyére. A beillesztés után a korona vagy a híd ezeken a csavarokon van rögzítve, és az egyébként mozgó protézis így mindig stabil marad.

Fog implantáció elérhető nagyon jó áron a fog-ma.hu weboldalon, ezért ha ön is fogproblémáira keres megoldást, mindenképpen nézzen be hozzánk, hiszen az újfajta fog implantációval minden problémát meg lehet oldani. A Svájcban működő IHDE Fogászati 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját. Termékeit közel 50 országban forgalmazzák, több mint egymillió implantátumot értékesítenek, így több százezer beteg életminőségét tudják helyreállítani nap mint nap. Az IHDE Dental fogászati implantátumai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi minőségi elvárásoknak, és tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amelyek garantálják az IHDE fogászati implantátumok biztonságos használatát minden országban, és már hazánkban is elérhetőek.

Implantáció
Implantáció

Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg a fog implantációról erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a fog-ma.hu-t, hiszen itt megtalálhatja az implantáció teljes leírását az árakkal együtt, megismerheti az implantáció előnyeit és arról is bővebben olvashat, hogy mi is az az implantáció. Ha bármi kérdése merülne fel az IHDE fogászati implantátumokkal kapcsolatban, akkor csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@fog-ma.com e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 20 321 5857 telefonszámot és itt minden kérdésére választ kap majd ami az implantációval, az árakkal, vagy az implantáció beillesztésével kapcsolatos.