Infraszauna tökéletes minőségben

A cégünk megalapítása óta mindig arra törekedtünk, hogy valami egyedit és sajátos megjelenéssel, illetve exlusive kivitelben adjuk vissza a megrendelők igényeit.

Infraszauna tökéletes választás lehet az otthonába. A kínálatunkban számtalan fajta szaunát megtalál, melyek mindig a megrendelő igényei szerint készítünk el, magas szakértelemmel és kiváló minőségben. Amennyiben minket választ, akkor mi garantáljuk a tökéletes minőséget, a kimagasló alapfelszereltséget, egyedi igényeknek megfelelő kivitelt és tervezést, illetve igazi luxus érzetet az otthonában. Merjen nagyot álmodni, és mi garantáltan megvalósítjuk. Az általunk gyártott infraszaunák, mind a magas minőségű Vitae infrasugárzókkal vannak ellátva. Minden megrendelést az egyedi igényekhez igazítunk, a praktikum és a realitással összegyúrva. A termékeink kizárólag kézi munkával készülve, így a legapróbb részletekre is figyelve. Amennyiben Ön is szeretné a Spa élményt elhozni az otthonába, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáljuk a kiváló eredményt.

Ez mellett, még garantáljuk a legjobb árakat, melyekre nem számolunk fel szállítási költséget, attól függetlenül, hogy az ország melyik részéről érkezik a megrendelés. Minden általunk elkészített luxus kivitelű szaunára 2+3 év garanciát biztosítunk. Amennyiben felkeltettünk az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, amelyet a simonwellness.hu oldalára kattintva talál. A honlapunkon minden bővebb információt megtudhat, illetve a teljes kínálatunkat megtekintheti. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 20 333 22 77-es telefonszámon, vagy írhat nekünk az office@gmail.com e-mail címre. Minden kedves vásárlót várunk sok szeretettel!