Inkontinencia lézeres kezelése – Búcsúzzon el a problémától!

Az inkontinencia vagy vizelettartási probléma nagyon sok nőt érint. Egy igazán kellemetlen problémáról van szó, amit sokan szégyelnek, hisz a vizeletcsepegés nagyon kellemetlen érzetet okoz. Általában egyre rosszabb lesz a helyzet az idő múlásával, sokan ennek ellenére évekig nem fordulnak orvoshoz.

Inkontinencia lézeres kezelése megszüntetheti a problémát, ezért érdemes mielőbb orvoshoz fordulni. A kor előrehaladtával csökken a kollagén rostok száma. Ez a hüvelycsatornát és a húgyhólyagot is érinti, akárcsak a többi testrészt. Ugyanakkor nem csak a változókor során, de akár a szülést követően is jelentkezhet vizeletcsepegés. A lézer terápiás eljárás stimulálja a kollagén szintézist és újrarendezi a húgycsőnyílás, vestibula és az elülső hüvelyfal területén. A kezelés a kötőszövetek feszesítését idézi elő, továbbá a kollagénrostok megerősítése a hólyagalapot támasztja alá. A lézeres kezelés nem csak biztonságos, de egyben igazán hatékony is. Olyannyira, hogy az enyhe és középsúlyos inkontinencia csökkentésére akár két kezelés is elegendő. Mellékhatásoktól nem kell tartani, ugyanis nincsenek.

A lézeres kezelés nagy előnye, hogy nincs szükség vágásra és alapvetően fájdalommentes. A gyógyulási idő igazán rövid, ami szintén egy érv a lézeres kezelés mellett. Bizonyos esetekben azonban nem végezhető el a kezelés, például terhesség és menstruáció ideje alatt. Minden lézeres kezelést vizsgálat előz meg, ami arra is fényt derít, hogy fennáll-e valamilyen fertőzés. Ezenkívül a páciensek cytológiai vizsgálaton is átesnek. Ha Ön is szeretne végre megszabadulni az inkontinenciától, akkor érdemes ellátogatni a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és tájékozódni!