Intercooler kedvező áron

Az Intercooler valójában egy hűtő, amelyen áthalad a töltőlevegő. A levegő, ami rajta áthalad, lehűl, és a hengerekbe már oxigénban bővelkedő levegő fog megérkezni, hiszen a hideg levegő sűrűbb, mint a meleg. Az Intercooler feladata tehát elsősorban a teljesítménynövelés. A Kovács Autóalkatrésznél széles választékban kapható intercooler csakis a legjobb és leghíresebb márkáktól.

Intercooler kedvező áron kapható tehát az alkatreszek.hu weboldalon, ahol folyamatos kedvezmények vannak. Az Iharos & Goller 1.9TDI levegőelőhűtő például 25%-os leárazással kapható, és akár 1 munkanap alatt beszerezhető. Ez a típusú intercooler használható például a Skodákban illetve a Volkswagen Passatokban. A Hella töltőlevegőhűtő is egy minőségi intercooler, ami 654 mm hosszú, 157 mm széles, valamint 64 mm mélységű. Ezt a típust használják például a Nissan Qashqaiokban. A Nissens Intercooler egy ötcsillagos darab, ami most ráadásul 29%-os kedvezménnyel kapható. Ez a Nissens Intercooler tökéletes lehet az Audi A3-as autókba, illetve az Audi TT-be is.

A Nissens turbóhűtő szintén egy ötcsillagos alkatrész, és ez ráadásul szükség szerint 2 óra alatt beszerezhető. Ezt a turbóhűtőt pedig Citroenekben használják. Amennyiben ön többet szeretne megtudni az intercoolerekről, vagy meg szeretné tekinteni a Kovács Autóalkatrész teljes intercooler kínálatát, akkor látogassa fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, ahol bővebb leírást találhat. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot és embereink felveszik önnel a kapcsolatot és válaszolnak minden alkatrészeinkkel kapcsolatos kérdésre.