Interlab Medical Center szolgáltatások

Szeretné, ha alaposan, kedvesen és kellő szakértelemmel foglalkoznának Önnel az orvosai? De az állami kórházakban nem nyújtanak Önnek kielégítő kezelést? Hívjon fel minket, és engedje meg nekünk, hogy mindent megtegyünk Önért és egészségéért itt az Interlab Medical Center magánorvosi centrumban, Budapesten. Szakképzett orvosaink széles körű vizsgálatokkal és kezelésekkel szolgálnak az intim egészség megőrzése és helyreállítása érdekében.

Az Interlab Medical Center szolgáltatások között csak hogy párat felsoroljunk, szerepel a szexuális úton terjedő betegségek szűrése, nőgyógyászati ultrahang, terhesgondozás, családtervezési, fogamzásgátlási, meddőségi tanácsadás, teljes körű urológiai szakellátás, urológiai ultrahang vizsgálatok, hormonális rendellenességek kivizsgálása, és ezen felül még sok más intim területet érintő kivizsgálást és tanácsadást végzünk. A magánklinikánkon nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakorvosaink végzik betegeink ellátását. És mindezt rendkívül kedvező áron. Valamint kedvezmények is mindig elérhetőek nálunk. Rendkívül korszerű felszereléssel rendelkezünk, melyet csak nagyon kevés magánklinika jelenthet ki magáról Budapesten. Legyen Önnek is egészsége az első, és válassza az annak megóvására legalkalmasabb magánklinikát, az Interlab Medical Centert.

Ha ön is a biztonságot, megbízhatóságot, szakértelmet és odafigyelést keresi az orvosában, hívjon minket a 06-20-264-2199-es, a 06-1-220-5891-es és a 06-1-220-5889 számok egyikén, a munkanapok bármelyikén 8-19 óráig. Személyesen megtalálhat minket Budapesten, a Hungária krt. 70. szám alatt. További elérhetőségeinket és még sok-sok információt találhat működésünkről, szolgáltatásainkról, valamint árajánlatainkról a http://interlabmedical.eu/ című weboldalunkon.