Intim egészség minden nőnek!

A hüvelygyulladás néhány olyan állapotot ír le, amely fertőzést vagy gyulladást okozhat a hüvelyében. A vulvovaginitis mind a hüvelye, mind a vulva gyulladását írja le. A vulva a nemi szervek külső része.

Intim egészség és hüvelyi fertőzések teljes leírása elolvasható a wavita.hu weboldalon, ahol rengeteg különböző készítményt is találhat a hüvelyi fertőzések ellen az intim egészségért, például ott van az Idelyn Beliema Effect, vagy éppen az Idelyn Beliema intim mosakodó. A hüvelyi fertőzéseknek számos oka lehet. Ha hüvelyi fertőzés alakul ki, orvosa annak oka alapján diagnosztizálja és kezeli a fertőzést. A hüvelyi fertőzések gyakori okai a következők: bakteriális fertőzések. Bizonyos baktériumok általában megtalálhatók a hüvelyben. Ezen baktériumok túlszaporodása bakteriális vaginosist okozhat. Gombás fertőzés: Az élesztőfertőzéseket általában a Candida albicans nevű gomba okozza. Sok minden, beleértve az antibiotikumokat is, csökkentheti a hüvelyben található gombaellenes baktériumok számát, de készítményeinket is érdemes kipróbálni.

Trichomoniasis: Ezt a hüvelyi fertőzést egy nemi parazita okozza, amely nemi érintkezés útján fertőződhet meg. Hüvely atrófia: Ez az állapot általában a menopauza után jelentkezik. Életének más időszakaiban is kialakulhat, amikor az ösztrogénszint csökken, például szoptatás közben. A csökkent hormonszint a hüvely elvékonyodását és szárazságát okozhatja. Ezek hüvelygyulladáshoz vezethetnek. A hüvelyi fertőzés diagnosztizálásához orvosa megkérdezi Önt az Ön egészségi állapotáról. Amennyiben megtekintené az intim egészségre kifejlesztett termékeinket keresse fel a wavita.hu weboldalt, ahol rengeteg hasznos gyógyszert és egyéb készítményt is megvásárolhat kedvező áron.