Ismerje meg a bérelhető Zöld Pont Irodákat!

Ha irodára van szüksége, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Mi olcsón, a budapesti belvároshoz közel, emellett nagyon jól megközelíthető helyen kínálunk kis- és közepes méretű irodákat megannyi üzletviteli szolgáltatással együtt. A kis- és közép-vállalkozásoknak tökéletes megoldást nyújtunk, így ha igényes, gazdaságos és minden szempontból jó üzletet akar kötni, akkor ismerje meg a Zöld Pont Irodákat Zuglóban és Ferencvárosban!

A kiadó iroda keresése az irodakiado.eu-n igazán egyszerűen megoldható. Mi alkalmazkodunk az Ön igényeihez, így csak fel kell vázolnia, hogy mi az, amit szeretne, majd máris készítünk ajánlatot. A kiadó irodák, műhelyek, raktárak a tizenöt négyzetméteres helyiségtől a több száz négyzetméteres kialakításig adottak. Összesen három ezer négyzetméteres épületünkben nyolcvan szeparált, és jól megközelíthető helyiségből válogathat legjobb belátása szerint. Az irodaépület, kialakítása miatt, kifejezetten ajánlott kis- és közepes vállalkozásoknak.

A kiadó irodák esetében a terület rendkívül jól tagolt, így ha több, kisebb helyiséget, avagy irodát szeretne vállalkozásának bérelni, egymás mellett, az is könnyedén megoldható. Természetesen a kiváló ár-érték arány mind a Zuglóban, mind a Ferencváros területén adott irodák esetében adott. Hangulatos és kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül persze terhelik a rezsi, és az üzemeltetési költségek, amelyek viszont az épület igencsak környezetbarát és energia hatékony kialakításának köszönhetően minden évszakban alacsonyak.

Ismerje meg a Zöld Pont Irodákat és biztos lehet benne, hogy a döntésével maximálisan elégedett lesz! Amit mi kínálunk az a minden szempontból kedvező üzleti konstrukció, amit egy jó üzletember azonnal felismer. Kérjen már ma akciós, személyre szabott ajánlatot!