Ismerje meg a jótékony hatású süngombát!

A közönséges süngombát évszázadok óta használják egészségmegőrző hatása miatt a keleti kultúrákban. A süngomba Magyarországon előfordul, igaz csak ritkán, így védettnek is számít. Hazánkban a fák törzsén késő ősszel termő növény.

Süngomba vagy másként cseppkőgomba vagy oroszlánsörény egy önmagában is fogyasztható növény. Éppen ezért a vegetáriánusok körében is nagyon kedvelt. A süngomba igazán értékes gombafaj, hiszen kiváló összetevőkkel rendelkezik. Japán kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a süngombában található poliszacharidok immun erősítő hatással rendelkeznek. Ezek a poliszacharidok leginkább a tápcsatornában fejtik ki jótékony hatásukat. Az antioxidáns vegyületek hatékonyan lépnek fel a gyulladásos megbetegedésekkel és az emésztőrendszer fertőzéseivel szemben. A GyógyVarázs Süngomba kivonat egy olyan természetes étrendkiegészítő, amely a közönséges süngomba természetes kivonatát tartalmazza. A szirup állagú étrendkiegészítőt, akár folyadékban, illetve önmagában is fogyasztható. A süngomba fogyasztásával szervezete jóval egészségesebbé és ellenállóbbá válhat.

A GyógyVarázs Süngomba kivonat rendszeres használatával nem csupán immunrendszere válhat ellenállóbbá, ugyanis ennek a nagyszerű kivonatnak további jótékony hatásai is vannak. Például serkenti az agy működését és hatékonyan lassítja az agy öregedési folyamatát. Így hatékonyan veszi fel a harcot az olyan időskori betegségekkel, mint a demencia, az Alzheimer-kór vagy a szenilitás. A süngomba további jótékony hatásai közé tartozik, hogy hangulatjavító hatással rendelkezik, csökkenti a vércukorszintet, védi az idegrendszert, óvja az érfalakat, valamint lassítja a bőr öregedését. Bővebb információkat a gyogyvarazs.hu webáruházban talál!