Ismerje meg a rendszámfelismerő kamerában rejlő lehetőségeket!

Egy olyan kamera, mely segítségével a rendszámok jól kivehetőek, rögzíthetőek, számos előnnyel jár, megannyi területen segítik a gyors és hatékony munkavégzést. Az ilyen jellegű kamerák jól használhatóak a különböző célú jármű regisztrálás esetén, a forgalom szabályozás során, de a kettő kombinációja is megoldható. Amennyiben Ön is egy profi rendszert szeretne kiépíteni, mely megbízható és tartós is egyben, akkor az Elektronika Vonala Vagyonvédelem készséggel áll rendelkezésére!

A rendszámfelismerő kamera alkalmazásának lehetőségei rendkívül sokoldalúak. Az általunk biztosított kamerák például jól használhatóak a már meglévő térfigyelő rendszer kiegészítése ként, autópályákon a matrica vásárlás ellenőrzésére, beléptetési feladatok ellátására parkolóházakban, magán területeknél, zárt területek esetében, de kiegészíthető általuk a munkaidő nyilvántartás is és még sorolhatnánk. Ha tehát szeretné kihasználni a modern technika biztosította egyedülálló előnyöket, olyan befektetést keres, mely sokszorosan meg fog térülni, akkor a rendszámfelismerő kamera érdekében készséggel állunk rendelkezésére!

A rendszámfelismerő kamera működése nagyon egyszerű és mégis rendkívül praktikus. A szoftver először is megkeresi az adott képen a rendszámtáblát. Amint ez megtörtént felismeri a jeleket és karaktereket a program segítségével. Egy digitális képrögzítőn tárolásra kerülnek a képek, így azt bármikor vissza lehet keresni, ha arra szükség van. Egy adott helységbe, vagy telepre látogatók a rendszámfelismerő kamera rendszer által követhetőek, tudni fogja, hogy ki és mikor látogatott el például a cégébe.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha a rendszámfelismerő kamera rendszer az, ami érdekli, ha szeretne biztosra menni! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által a saját elképzelései számára leginkább megfelelő rendszert fogja megkapni a legkedvezőbb költségek mellett, kérjen ajánlatot bátran!