Ismerje meg a távfelügyelet minden előnyét!

A különféle riasztók és jól kiépített riasztó rendszerek már-már megfelelő védelmet tudnak nyújtani otthonunk, vagy bármely egyéb ingatlanunk számára. Ha viszont szeretne biztosra menni és olyan védelmet kiépíteni, ami mellett akár hosszabb időre is bátran távol meri hagyni otthonát, akkor érdemes megismernie az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata által biztosított szolgáltatásokat ezen a téren.

Amit mi kínálunk tisztelt ügyfeleink számára, az a professzionális távfelügyelet. Ez annyit tesz, hogy a körültekintően kiépített riasztórendszert csatlakoztatjuk a 24 órás megfigyelést biztosító diszpécser központunkra, ahol képzett szakemberek dolgoznak. Bármilyen gond is történne, ha a riasztót valaki piszkálja, ha mozgást vélünk felfedezni, akkor azonnal kiküldjük járőr szolgálatunkat, illetve Önt is értesítjük telefonon az eseményekről. A távfelügyelet által tehát nem csak elriaszthatja a betörőket, hanem fülön is csípheti azokat, így tettükért felelni fognak.

Csapatunk legkésőbb tizenöt percen belül az adott helyszínen terem, ha a távfelügyelet riasztott. Elkapjuk a gazembereket és máris értesítjük az illetékes hatóságokat. Nem kell többé attól tartania, hogy ha hosszabb időn át otthonától távol tartózkodik, akkor hiába a riasztó, nem tud haza sietni baj esetén. Mi ezt a terhet levesszük a válláról. Az általunk biztosított távfelügyelet által minden nap minden percében teljes biztonságban tudhatja szeretteit, értékeit, bárminemű ingatlanját.

Keresse fel honlapunkat, ahol máris megismerheti a távfelügyelettel kapcsolatos szolgáltatásainkat és árainkat! Ha elnyertük bizalmát, már csak ajánlatot kell kérnie és az Elektronika Vonala Vagyonvédelem máris azon lesz, hogy az elképzelései számára leginkább megfelelő védelmi rendszert építse ki, melyre bizton számíthat baj esetén.