Italwax alacsony áron

Valószínűleg látta az italwaxot a viasztechnikus polcán, amikor elment a gyantázásra. Ezek a kis színes kemény viaszgyöngyök azok, amelyek a viaszmelegítőbe kerülnek, megolvadnak, és a bőrre téve szőrtelenítenek. De van még néhány dolog, amit tudnia kell erről a csodálatos szőrtelenítő viaszról, ezért itt vagyunk, hogy segítsünk önnek.

Italwax rendelhető a probeauty.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk hogy többet tudjon meg erről a csodaszerről és megrendelhesse azt méghozzá kedvező áron. A kemény viaszgyöngyök alapanyaga a gyanta, egy áttetsző borostyánszínű anyagok, amely a fenyőfák és tűlevelű növények gyantáinak feldolgozása után keletkeznek. A gyanta szilárd, de olvadáskor a szőrtelenítő viasz jellegzetes állagát adja. A gyanták egyéb nevei a kolofónia/kolofónium vagy a gliceril-rozinát. Vannak, akik allergiásak lehetnek a természetes fenyőfa gyantáira, de ennek a problémának a megoldására egyes cégek szintetikus gyantával ellátott viaszokat alkalmaznak, amelyek megfelelnek az allergiás bőr igényeinek. Az etilén és a vinil-acetát (EVA kopolimer) kombinációja a kemény viasznak azt a képességét adja, hogy tapadjon a hajhoz és rugalmas maradjon. Ezen összetevő nélkül a viasz törékeny és repedezett lesz szárítás után, ahelyett, hogy hajlékony maradna.

A gyártók számos természetes összetevőt használnak a kemény viaszok lágyító, hidratáló, ragyogó, nyugtató, antioxidáns, vagy akár növekedést gátló tulajdonságainak biztosítására. A kamilla, az aloe vera, az argánolaj, azulén, a pezsgő, a csokoládé, az eper, a gyapotolaj, a karit, a shea vaj, a lótuszvirág kivonata, sőt a kaviár és az aktív szén is gyakori. Ezenkívül egyes viaszokhoz vitaminokat, például E -t és A -t adnak hozzá, hogy fokozzák azok bőrápoló tulajdonságait. Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen be a probeauty.hu weboldalra.