Izaura TV – A szappanoperák otthona

Nem csoda, hogy a különféle külföldi szappanoperák külön csatornát kaptak, mivel a magyar TV nézők körében nagy népszerűségre tettek szert. Sokan előszeretettel tekintenek meg ilyen típusú műsorokat és követik nyomon az eseményeket napi szinten.

Izaura TV csatornán számos érdekes műsort tud megtekinteni. Az Izaura TV-n olyan sorozatokat tud nyomon követni, mint a hazánkban, valamint több országban is nagy népszerűségnek örvendő Feriha. A sorozat tartalma szerint Feriha egy szegény család gyönyörű ambiciózus lánya. A szorgos lány kitartásának köszönhetően ösztöndíjjal bekerül egy neves magánegyetemre. Itt kezdődnek a bonyodalmak, mivel Feriha gazdag lánynak mutatja magát az egyetemen, hogy könnyebben beilleszkedjen. Azonban arra biztosan nem számít, hogy a gazdag és jóképű, ráadásul nagy nőcsábász hírében álló Emir szemet vett rá. Viszont Emir semmit sem sejt Feriha valódi életéről. Egy szóval izgalmas sorozat, számos csavarral.

Továbbá érdemes még megemlíteni a Vadmacska sorozatot is, mely egy venezuelai-amerikai romantikus alkotás. A sorozat Rosaura Rios-ról, egy gyönyörű fiatal nőről szól, aki édesanyját elveszítette és részeges apjával él. A fiatal nő kénytelen éjjel-nappal dolgozni, hogy el tudja tartani családját. Luis Mario Arismendi egy feleségét gyászoló férfi, aki New York-ból visszatér, hogy átvegye a családi vállalkozást. Azonban repülője balesetet szenved, közel a birtokhoz, ahol Rosaura és apja élnek. Két sorozat, amik milliókat szögeltek a képernyők elé. Egy valamit el kell ismerni, még pedig, hogy az Izaura TV kiváló sorozatokat vonultat fel napi szinten. Mi csak két sorozatot emeltünk ki, azonban ennél jóval több izgalmas sorozatot is talál a csatornán. Érdemes ellátogatni a musor.tv weboldalra és megtekinteni a műsorok idejét, valamint tartalmát.