Játszani jó, főleg Djeco játékokkal!

A gyermekkor legfőbb tevékenysége a játék. Ma már a játékpiac telítve van a legkülönfélébb játékokkal, az ember szinte alig győz választani közülük. Főleg, ha a cél, hogy a játéknak valamilyen fejlesztő képessége is legyen.

Djeco játékok segítségével a gyermek nagyszerűen fogja érezni magát. Az önfeledt játék garantált a Djeco játékokkal. Minden szülő szereti látni, ha gyermeke hosszan el van egy játékkal és teljesen belefeledkezik. Pláne, ha ez a játék még fejlesztő hatású is. Kutatók által bizonyított tény, hogy az ember első hét évére jellemző a legdinamikusabb fejlődés, így ebben az időszakban nagyon oda kell figyelni a legkisebbekre. Az elsődleges tényezők természetesen az odafigyelés, a szeretet és hogy a gyermek érezze, hogy törődnek vele. Ezenfelül, ha a gyermek játékait okosan választja ki, akkor a gyermek nagy eséllyel akár kortársait is felülmúlhatja. A Djeco játékok esztétikai és funkcionális szempontból is a legkisebbekre lettek szabva, hogy a játék során nagyszerűen érezzék magukat és közben fejlesszék képességeiket.

Djeco
Djeco

A játékok különböző anyagokból készültek, valamint színes kinézetüknek köszönhetően a gyermekek megtapinthatják az eltérő anyagokat. A játékok megalkotása során a Djeco számos fejlesztendő területet megvizsgált és ezekhez mérten alkotta meg a játékokat. A játék során a gyerekek a tárgyakat tapintva megismerkedhetnek a különböző anyagokkal formákkal, valamint finom motorikus mozgásuk is egyre fejlettebb lesz. Természetesen minden korosztálynak megvan a maga életkori sajátossága, így ehhez mérten kell játékot választani. A fejlesztojatekvilag.hu webáruházban a játékok mellett bő leírást talál, ezenfelül azt is, hogy hány éves gyermekek számára ajánlott a játék.