Jelenjen meg termékeivel az interneten online felület segítségével

Az online értékesítés lehetőségei ma már minden kereskedelmi vállalkozás számára adottak, csak egy webáruházat kell „nyitniuk’. Sokan azért nehezen vágnak bele, mert attól félnek, nagyon bonyolult egy ilyen oldal kezelése és komolyabb számítástechnikai ismereteket kíván. Ez egyáltalán nem feltétel.

Bárki könnyen meggyőződhet róla, ha regisztrál a Minibolt webáruház készítés tesztjére, amivel szert tehet a webáruház üzemeltetéséhez, működtetéséhez szükséges ismeretekre. Lehetősége nyílik minden kötelezettség nélkül elsajátítani a webshop adminisztrációját. Egy logikusan felépített, jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető szerkesztői felülettel fog találkozni.

Segítségül mellékelünk egy felhasználói dokumentációt, de ügyfélszolgálatunk is díjmentesen segít az esetlegesen felmerülő szerkesztési és technikai kérdésekben, akár a hétvégén is vagy a délutáni órákban. Amennyiben sikerült meggyőződnie arról, hogy egy ilyen oldal kezelése igazán egyszerű és nem kíván különösebb számítástechnikai előképzettséget, kívánságára elkészítjük saját webáruházát. Folyamatos konzultációval felépítjük, mindenben igazodva elképzeléseihez, tekintve az oldal színvilágát, fejlécét.

Ha van saját logója beépítjük, de ha csak elképzelése van elkészítjük, és a feltöltött termékek fotóiba is beépítjük. Ha kívánja, készítünk az Ön által küldött képekből egy főoldali diasort egy úgynevezett slideshow-t. Segítünk termékei fő- és alkategóriáinak valamint az oldal fő- és információs menüinek felépítésében. Többek között kívánsága szerint beállítjuk a szállítás és fizetés feltételeit, a készletkezelést, a termékek választható tulajdonságait, például: szín, méret. Korlátlan tárhelyet és adatforgalmat biztosítunk webshopjának és ügyfélszolgálatunk díjmentesen és folyamatosan a rendelkezésére áll.