Jelentkezz az A-Rosa hajótársaság interjúira Te is!

Akármennyire is igyekszel nem találsz olyan munkát, amit szívesen elvállalnál? Ha van olyan munka, ami tetszik, akkor az nem fizet úgy, ahogyan megérdemelnéd? Nehéz a döntés, hiszen ha nem dolgozunk, akkor bevételre sem számíthatunk, de ha minden időnket a munkahelyen töltjük, fáradtan érünk haza úgy, hogy a hónap végére már alig marad pénzünk, az sem megoldás. Ha szeretsz utazni és beszélsz németül, akkor a Crew Agency most segíthet számodra méltányos munkát találni.

Az elismert A-Rosa hajótársaság interjút tart az érdeklődők számára. Ez annyit tesz, hogy itt az ideje lépni, ha eleged van a semmit tevésből, vagy a pénztelenségből. Természetesen néhány feltételnek mindenképp meg kell felelni, hiszen a német nyelv ismerete kötelező, a kiválasztott területen kell tapasztalat, egyes munkák esetében a végzettség is fontos, illetve bírni kell a munkát, ami nem egyszerű. Ha mindezzel tisztában van, akkor viszont semmi akadálya annak, hogy egy folyami hajón dolgozz, jól keress, megismerd Európa legszebb kikötővárosait és élményekkel térj haza.

A A-Rosa hajótársaság interjúi során keres szakácsokat, akik finom ételeket tudnak készíteni a vendégek számára. Ebben az esetben természetesen az iskolai végzettség és a több éves tapasztalat is alap kritériumnak számít. Ha nem tudsz főzni, akkor még mindig lehetsz konyhai kisegítő, aki a szakács kezére dolgozik és ugyancsak szép fizetést tudhat magáénak. A konyhai munkán kívül az A-Rosa hajóin lehetsz felszolgáló, barkeeper, de szobalány és recepciós is.

A Crew Agency neked is segít, hogy megtaláld azt a folyami hajós munkát, ami megfelel az elképzeléseid számára, melyet szívesen elvállalnál, mely által végre jelentős jövedelmet tudhatsz a magadénak. Az A-Rosa hajótársaság interjúin való részvétel érdekében küld el fényképes önéletrajzod még ma!