Jó minőségű svájci használtruha

Manapság egyre több helyen találkozhatunk használtruha árusokkal. Régen igen lenézően kezelték a használtruhával való kereskedelmet és azok viselését, ám mára már úgy is mondhatnánk, hogy divattá vált.

Svájci használtruha az extra minőségtől egészen a 2 és a 3 osztályig. A cégünk nagymennyiségű használtruha behozatalával foglalkozik. Amely pontosabban 50 tonna ruhamennyiséget foglal magába havi szinten. A vállalkozásunk immáron 20 fővel rendelkezik és szolgálja ki az állandó partnerit. Annak érdekében, hogy gyorsabban menjen az áru feldolgozása, illetve értékesítése, folyamatosan bővítsük a csapatunkat. A vállaltunk mára már négy üzlettel is rendelkezik, ahol mindig minőségi, tiszta ruhával várjuk a vásárlóinkat. Az üzleteink megtalálhatóak Szentesen, Szarvason, Szeghalmon és Békéscsabán. Manapság a használtruha egyáltalán nem azt a szintet nyújtja, melyet kb. 10 évvel ezelőtt megszokhattunk. Minden ruha tisztán és rendezetten kerül az üzleteinkben, melyeket legtöbb esetben darabszámra árulunk.

Az eladás súlyra történik, vagyis a ruhanemüknek megvan a kilónkénti értéke és ez alapján határozzuk meg az árat, hogy mennyi a súlya. Amennyiben Ön, mint viszonteladó szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor arra is lehetőség. Az árú svájci és angol behozatal, amely magában foglalja már a minőséget. Sok esetben megtalálhatóak új, címkés termékek is, melyeket szintén nagyon alacsony áron kínálunk a vásárlóink számára. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a svajciangolturinagyker.hu honlapján találhatnak. Illetve elérhetőek vagyunk még a 0620/553-3744-es telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal! Jó vásárlást kívánunk!