Jordánia utazás kicsiknek és nagyoknak!

Thaiföld, Európa vagy sivatagi kaland Afrikában: Általában ezek a gondolatok jutnak eszébe a következő nyaralás tervezésekor. Miért nem inkább Jordánia? Az alábbiakban megtalálja a legfontosabb okokat, amelyek miatt érdemes legalább egyszer meglátogatni ezt a hatalmas országot.

Jordánia ajánlatok várják az invia.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide bátran és megtalálhat minden ajánlatot egy helyen, mindössze néhány kattintással. Jordánia „alábecsült” kincsei: a Pénzügyminisztérium a legcsodálatosabb Petra látnivalói közül, nem beszélve arról, hogy Petrát a világ új hét csodája közé sorolták be. Petra egy csodálatos remekmű, amelyet a Jordán déli részén a hegyekbe faragtak, és az Arabah nevű völgyben található, amely a Holt-tengertől az Akabai-öbölig húzódik. Eredetileg nabátiak építették, akiknek lakói nomádok voltak, de ezen a területen telepedtek le, majd Petrát megépítették. Petra kultúrkorszaka számos korszakkal és történelmi állammal került kapcsolatba, nevezetesen a római, a bizánci és az iszlám állammal. Jordániát „a Közel-Kelet Svájcának” nevezik: Jordánia békés és stabil politikai légkört biztosít. Emellett a bűnözési ráta a Közel-Kelet legalacsonyabb szintjén van.

Jordánia a Közel-Kelet középső országai közé tartozik. A Jordánia mellett zajló politikai mozgalmak ellenére politikailag semleges ország, és mindig elkötelezett amellett, hogy minden párttal együttműködik, anélkül, hogy mélyrehatóan belemennének a Közel-Kelet problémáiba. Ezenkívül a jordániai kormány nagy figyelmet fordít az országon belüli helyzetre annak érdekében, hogy fenntartsák a turisztikai vonzerő növekvő arányát, amely az utóbbi időben is folyamatosan növekszik. Ételek: ha ételbarát, akkor ki kell próbálnia az előételeiket (kellemesek akár snackként is a nap bármely szakában), mint a hummus, fatoush, baba ganoush, tabbouleh, Shawarma és falafel. Amennyiben többet tudna meg a jordán ajánlatokról keresse fel az invia.hu-t.