Julia Quinn regényei a lehető legjobb áron!

Julie Pottinger ismertebb nevén Julia Quinn, egy amerikai bestseller történelmi romantikus író. Regényeit 41 nyelvre fordították le, és 19 alkalommal szerepelt a New York Times bestsellerlistáján. Bridgerton könyvsorozatát a Netflixre adaptálta Shonda Rhimes Bridgerton címmel.

Julia Quinn könyvei megrendelhetőek kedvezményes áron a book24.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja teljes könyvkészletünket weboldalunkon. Pottinger Julie Cotler néven született 1970-ben Jane és Stephen Lewis Cotler gyermekeként. Három nővére van: Emily, Abigail és Ariana. Elsősorban New Englandben nőtt fel, bár ideje nagy részét Kaliforniában töltötte szülei válása után. Julia gyermekkora óta nagyon élvezte a könyveket. 12 évesen apja nem értett egyet az olvasnivalók kiválasztásával, és azt mondta neki, hogy csak akkor olvashatja őket tovább, ha be tudja bizonyítani, hogy jó hatással vannak rá. Azonnal közölte vele, hogy tanulmányozza őket, hogy maga írjon egyet. Julia megpróbálta bebizonyítani, hogy komolyan gondolja a kijelentését, és leült a számítógépükhöz, és megírta az első két fejezetét. Miután három évvel később befejezte regényét, benyújtotta a Sweet Dreams-nek, de elutasították.

Julia a Hotchkiss Schoolon és a Harvardon végzett művészettörténet szakon. A főiskola utolsó évében rájött, hogy nem tudja, mit akar kezdeni a diplomájával, és úgy döntött, hogy orvosi egyetemre jár. Ez a döntés megkövetelte, hogy további két év főiskolára járjon, hogy teljesítse az orvosi egyetemre való jelentkezéshez szükséges tudományos előfeltételeket. Hogy elfoglalja magát a tudomány hosszú napjai alatt, Julia könnyed Regency-regényeket kezdett írni. Néhány héttel azután, hogy felvételt nyert az orvosi egyetemre, felfedezte, hogy első két regényét, a Splendid-et és a Dancing At Midnight-ot aukción adták el, ami szokatlan eset egy kezdő romantikus író számára. Amennyiben önt is érdekelnék a könyvei, keresse fel weboldalunkat a book24.hu-t.