Kamerás csővizsgálat a dugulás ellen

A duguláselhárító XIV. kerület területén a kül- és beltéri dugulások pontos helyének meghatározásához kamerás csővizsgálatot alkalmaz. Ez a jelenlegi legkorszerűbb módszer, mellyel többek közt a sokak életét megkeserítő visszatérő dugulások is orvosolhatók.

A duguláselhárító XIV. kerület és környékén nem csak a lakásban, de a kertben, udvaron jelentkező dugulásokkal szemben is hatékonyan fellép. Ehhez legmegbízhatóbb eszköze a csővizsgáló kamera, mellyel azokat az elzáródásokat is pontosan fel lehet deríteni, melyek egyébként rejtve maradnának és csak a falak kibontásával lehetne megtalálni őket.

A duguláselhárító XV. kerület és körzetében nap mint nap használja a száloptikás kamerát, melyet végig lehet vezetni a cső teljes hosszán, függetlenül annak anyagától és átmérőjétől. Általa nem csak azt lehet megállapítani, hol van a dugulás, de láthatóvá válnak a vezetékek sérülései, felmérhető a csövek állapota is. A kamerás csővizsgálat nagy segítségünkre lehet abban az esetben is, ha az épület folytonos vizesedésének okát keressük. A duguláselhárító XV. kerület területén a legmagasabb technológiai színvonallal száll szembe még a legmakacsabb dugulással is.