Kardamom rendelés az internetről

A kardamom néha kardamum, a Zingiberaceae családba tartozó Elettaria és Amomum nemzetségbe tartozó növények többféle magjából készült fűszer. Mindkét nemzetség az indiai szubkontinensen és Indonéziában honos. Kis maghüvelyeik alapján ismerik fel őket: háromszög keresztmetszetűek és orsó alakúak, vékony, papírszerű külső héjjal és kicsi, fekete magokkal.

Kardamom készítmény rendelhető a tenmag.hu weboldalon méghozzá kedvező áron, ezért nézzen be hozzánk és tekintse meg 60 darabos zöld kardamom kapszulánkat. A kardamom mindkét formáját ízesítőként és főzőfűszerként használják ételekben és italokban, valamint gyógyszerként. Az E. cardamomumot (zöld kardamom) fűszerként, rágószerként és az orvostudományban használják, és füstölik is. A kardamom gyógynövény. A magokat és a magokból származó olajat gyógyszerkészítésre használják. A kardamomot a májban felhalmozódó zsírok képezik azoknál az embereknél, akik keveset vagy egyáltalán nem fogyasztanak alkoholt (nem alkoholos zsírmájbetegség vagy NAFLD).

A kardamom olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek kezelhetik a bélgörcsöket, elpusztíthatnak néhány baktériumot, csökkenthetik a duzzanatot és segítik az immunrendszert. Zsír felhalmozódására használják a májban olyan embereknél, akik alig vagy egyáltalán nem fogyasztanak alkoholt, mint azt már említettük. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a kardamom napi 3 hónapos szedése javíthatja a máj egészségét néhány NAFLD-ben szenvedő embernél. Amennyiben megtekintené a kardamom kapszula leírását vagy megismerné az összetevőket keresse fel a tenmag.hu weboldalt és itt mindent megtalál. Weboldalunkon a rendelés mindössze néhány kattintást vesz igénybe, ezért tegye be a kosárba kedvenc kardamom termékeit és már meg is rendelheti azokat.